VV Márió könnyek között mesélte el, hogyan talált rá édesapja holttestére a ValóVilág önismereti tréninges feladata során.

ValóVilág versenyzőihez egy szakember ment be a villába, aki útmutatást adott nekik ahhoz, hogy hogyan boldoguljanak váratlan helyzetekben. VV Márió a feladat során VV Sajtinak vallotta be a történteket, akinek annak a személynek a szerepét kellett betöltenie, akinek Márió el akarja mondani, mi bántja. A villalakóból a feladat során kitörtek a könnyek, miközben felidézte édesapja elvesztését, írjaBlikk.

A mai napig minden nap veled vagyok, veled álmodok. Arra értem haza, hogy beértem a szobába, szóltam hozzád és én csak annyit akartam tőled hallani, hogy kisfiam végre itthon vagy.

“Erre se kép, se hang, majd odamentem az ágyhoz, megpróbáltalak megsimogatni, adtam neked egy puszit, majd én akkor láttam, hogy levegő, semmi nincs benned. Nem tudtam ezt az egész szisztematikát hova tenni, nem tudtam mit csináljak. Egyedül otthon voltam, kétségbe voltam esve, és egészen amíg jöttek a mentők, addig élesztettelek újra, tettelek le a földre.”
“Úgy mentem haza vidékről, hogy csak annyit akartam hallani: szeretlek, te vagy a legfontosabb dolog az életemben. Mert mindig ezt szoktad nekem mondani. Ehelyett arra értem haza, hogy egy szót nem szóltál. Egyetlen egy szót.”

Pedig azért az egy szóért, hogy azt mondd, kisfiam, 10 évemet is odaadtam volna. De mondok jobbat is, 30 évemet is adnám azért, hogy csak egyszer azt mondd, kisfiam, szeretlek

– vallotta be a versenyző, akinek mondandója több villalakó szemébe is könnyeket csalt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet