Hiába próbálták megbeszélni a nézeteltéréseiket VV Lissza és VV Márió, csak még nagyobb veszekedés lett a vége.

ValóVilág szerelmespárja, VV Lissza és VV Márió között egyre kiélezettebb a feszültség, a férfi úgy érzi, ez a kapcsolat egy kihívás a számára, Lissza pedig egyre többször felidegesíti őt, írjaBlikk.

Mindig én vagyok a sz*r. Mikor baj volt, akkor én mindig ott voltam melletted. Ez a baj, hogy te ezt pontosan tudod, és kihasználod. Úgy állítasz be mások előtt, mintha én lennék a világ legsz*rabb embere.

“Imádom, élvezem ezt a játékot, de nekem annyit nem ér a show, hogy megjátsszam magam. Te imádod a show-t, azt tudjuk. Látszik, hogy nem voltál kapcsolatban, látszik, hogy gyerek vagy. Neked nem én vagyok fontos, neked a játék a fontos” – mondta VV Márió, mire VV Lissza is elmondta a véleményét.

Annyira cinikus és gusztustalan stílusod van... Undorító vagy! Olyan embernek próbálsz beállítani, aki nem vagyok! Még te mártírkodsz? Te egy beteg ember vagy, nem vagy normális

– jelentette ki a lány, majd faképnél hagyta a férfit, és Reninek és Krisztinek kifejtette, hogy a való életben menekülne a Márióhoz hasonló egoista emberektől. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet