Hajdú Péter sem értette.
Alekosz rendszerint birtokában van sajátos nézőpontjának mindenféle kérdésben, és gyakran nem hagyja ezt a véleményét rejtve, habár ez az álláspont nem mindenki számára tűnik elfogadhatónak.
Időnként előfordul, hogy nem a legbarátságosabb módon közvetíti gondolatait, ami miatt többek részéről kritikák érték, különösen a tisztelet megnyilvánulásának hiányára vonatkozóan.
Ez a viharos természetű személy azonban rendre visszautasítja a vádakat, állítva, hogy az emberek csak felnagyítják és túlértékelik a helyzetet.
Annak ellenére, hogy kapcsolata Varsányi Rékával véget ért, nem zárkózik el a szerelem lehetőségétől, sőt, nemrégiben nyilatkozta, hogy készen áll a házasságra és az apaságra, továbbá biztos abban, hogy Nobel-díjas utódokat fog felnevelni.
A pénteki időjárás különleges fordulatot vesz, hiszen a napsütést viharos szél kíséri, napközben pedig akár 19 fok is lehet.

Kapcsolódó cikk

Az egykori valóságshow-hős nemrég Hajdú Péter műsorának, a Beköltözve-nek volt vendége, ahol számos téma került terítékre, többek között az, hogy vajon az amerikaiak és az oroszok valóban eljutottak-e a Holdra. A közösségi médiában megosztott videóból kiderül, hogy Alekosz egy dal előadásával is kedveskedett a közönségnek, miközben egy fogadást is kötött a műsorvezetővel.
„A sztárok körül balhék vannak. De aki annyira patyolattiszta – vagy legalábbis annak mutatja magát –, az nem lehet sztár. Nézzük meg az alekoszi működést: minden spektrumon Alekosz megszólítja a proletárt, a munkásosztályt. Alekosznak van üzenete a politikusokhoz, Alekosznak van üzenete a kultúrkörhöz”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet