A wales-i Jaryd Warlow provokálatlan támadást intézett áldozata ellen, és azt kiabálta, hogy „te angol rohadék – távozz az országból!”

Elindult a bírósági tárgyalás a megdöbbentő tárgyalás ügyében, mely során a wales-i Jaryd Warlow herén rúgott egy angol férfit az utcán, majd azt kiabálta neki, hogy húzzon el az országból, írja a DailyStar.

Az áldozat egy ház előtt várt egy barátjára, amikor a támadó azt kiabálta neki, hogy “Ziggy”, majd miután az áldozat azt válaszolta, nem Ziggy-nek hívják, a férfi “angol rohadéknak” nevezte. A meg nem nevezett áldozat azt válaszolta, hogy édesanyja wales-i származású, de ez nem akadályozta meg, hogy a férfi rátámadjon.

Az áldozat a földre esett, Warlow pedig tovább ütötte és rúgta, egészen addig, amíg a rendőrség meg nem érkezett, akiket az áldozat barátja hívott ki, mikor meglátta a támadást.

Bírósági tárgyalásán védője azt mondta, hogy a férfinek az Egyesült Királyság más részeiből és más országokból származókkal sem volt rossz érzése senkivel szemben, és ügyfele három gyermeke közül a legfiatalabb édesanyja angol volt. A bíró összesen 28 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet