Követem Élet + Stílus A War Paint férfi sminkmárka levette reklámját, mert túl...

A War Paint férfi sminkmárka levette reklámját, mert túl sok negatív kommentet kapott

Promóció

A War Paint férfiaknak árul sminktermékeket, azonban közelmúltban készült kampányuk sokat rontott hírnevükön. Olyannyira, hogy a reklámot végül törölték. A nézők nem értékelték a mérgező férfiideált bemutató videót.

Promóció
- Advertisement -

A War Paint sminkmárka legutóbbi kampánya 2,5 millió nézőt vonzott Twitteren és más médiafelületeken. Ez nagyszerűen hangozhat, de sajnos nem a pozitív visszhang miatt kapott ekkora figyelmet. Ugyanis a rövid videóban egy erősen tetovált férfi tartja kezében a War Paint termékeit, de azokat nem igazán használja. Helyette egy jól látható koponya gyűrűre helyezi a produktumokat.

Az alapító szándéka nem a negatív üzenet volt / Fotó: Giphy

Mivel sminktermékekről esik szó, a legtöbb cég célja, hogy azok használatát be is mutassa, főleg, ha videókampányt készít hozzá. Jelen videóban a márka kevésbé kerül előtérbe, a nézők többsége egyértelműen a modell által közvetített káros férfiképet vette észre. Szerintük a minőség helyett a reklám hiper-férfias eszmékre fókuszál, és mivel az interneten szinte mindent szabad, a hozzászólók szarkasztikus kommentekben szedték szét a promóciót.

Jonah Hill kiáll a nőkért: a disznó viccek ideje lejárt

Jonah Hill olyan filmekben játszott, mint a Felkoppintva vagy a Superbad – avagy miért ciki a szex? vagy A Wall Streer Farkasa. Ezekben a vígjátékokban a vicc tárgya többnyire a nő. A rájuk irányuló „humoros” beszólogatásokkal az a legnagyobb probléma, hogy erősítik a sztereotípiákat. Amik egyetlen dologra jók: a feszültségkeltésre.

Ennek tetejébe, a márka Instagram-oldalára egy tetovált, izmos, félmeztelen férfit is posztolt, előtérben a hirdetett termékekkel. Többek szerint a Calvin Klein alsóneműben feszítő modell nadrágját ráadásul ki is tömték.

https://www.instagram.com/p/BrNLz1fgXXy/?utm_source=ig_embed

Az alapító, Daniel Gray elmondta, hogy jó szándékkal készítette a reklámot, de a sok negatív visszajelzés miatt levették a közösségi oldalakról.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3