Nézem Film A szexuális visszaélések miatt lemondott a Warner Bros. vezérigazgatója

A szexuális visszaélések miatt lemondott a Warner Bros. vezérigazgatója

Promóció

Charlotte Kirk színésznőnek a Warner Bros. vezérigazgatója, Kevin Tsujihara felajánlotta, hogy szerepet ajánl neki, ha lefekszik vele. A botrány kirobbanása után lemondott a vezetői posztról.

Promóció
- Advertisement -

A Hogyan legyünk szinglik? vagy az Ocean’s 8: az évszázad átverése filmekből is ismert Charlotte Kirk szexuális visszaéléssek vádolta meg Kevin Tsujihara-t. Mint ismeretes, Tsujihara felkínált Charlotte Kirk színésznőnek egy szerepet, amennyiben lefekszik vele.

Charlotte Kirk az Ocean’s 8: az évszázad átverése premierjén / Fotó: The Los Angeles Times

Az 54 éves Kevin Tsujihara 2013 óta vezette a Warner Bros. stúdiót. Olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a tavaly bemutatott Wonder Woman és Aquaman filmek. Sőt, a Legendás lények megfigyelése-filmek is az ő nevéhez írhatók.

Ezért kellenek nagyon a tinilányoknak a női szuperhősök

Azt idáig is lehetett sejteni, hogy a tévés és mozis szuperhősnők milyen fontos szerepet játszanak a lányok életében. A Women’s Media Center és a BBC America legfrissebb kutatása azonban végre számadatokkal is alátámasztja, hogy a női sci-fi karakterek és szuperhősök milyen hatást gyakorolnak a tinilányokra.

A szexuális visszaélés híre március elején robbant. Olyan sms-ek szivárogtak ki, melyekből egyértelműen kiderül, szexuális viszony állt fenn a két fél között. Ezért cserébe Kevin Tsujihara különböző szerepeket próbált felkínálni Charlotte Kirk színésznőnek, írja a Hollywood Reporter.

Charlotte Kirk körüli szexuális visszaélések miatt Kevin Tsujihara, a Warner Bros. vezérigazgatója lemondott / Fotó: JoBlo

A Warner Bros. lemondani kívánó vezetője levelet írt a cég dolgozóinak.

Egyértelművé vált, hogy a vezetői pozícióm megtartása akadályt és zavaró tényezőt jelenthet a cég sikerének folytatásában. A szervezetünk dolgozóinak kemény munkája őszintén csodálatra méltó, és nem engedem a múltamra fordított médiafigyelemnek, hogy besározza azt a nagyszerű munkát, amit a csapat végez

– írta Tsujihara.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3