A szexuális visszaélések miatt lemondott a Warner Bros. vezérigazgatója

Charlotte Kirk színésznőnek a Warner Bros. vezérigazgatója, Kevin Tsujihara felajánlotta, hogy szerepet ajánl neki, ha lefekszik vele. A botrány kirobbanása után lemondott a vezetői posztról.

A Hogyan legyünk szinglik? vagy az Ocean’s 8: az évszázad átverése filmekből is ismert Charlotte Kirk szexuális visszaéléssek vádolta meg Kevin Tsujihara-t. Mint ismeretes, Tsujihara felkínált Charlotte Kirk színésznőnek egy szerepet, amennyiben lefekszik vele.

la 1552515203 9l8ew3u8u6 snap image
Charlotte Kirk az Ocean’s 8: az évszázad átverése premierjén / Fotó: The Los Angeles Times

Az 54 éves Kevin Tsujihara 2013 óta vezette a Warner Bros. stúdiót. Olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a tavaly bemutatott Wonder Woman és Aquaman filmek. Sőt, a Legendás lények megfigyelése-filmek is az ő nevéhez írhatók.

Ezért kellenek nagyon a tinilányoknak a női szuperhősök

Azt idáig is lehetett sejteni, hogy a tévés és mozis szuperhősnők milyen fontos szerepet játszanak a lányok életében. A Women’s Media Center és a BBC America legfrissebb kutatása azonban végre számadatokkal is alátámasztja, hogy a női sci-fi karakterek és szuperhősök milyen hatást gyakorolnak a tinilányokra.

A szexuális visszaélés híre március elején robbant. Olyan sms-ek szivárogtak ki, melyekből egyértelműen kiderül, szexuális viszony állt fenn a két fél között. Ezért cserébe Kevin Tsujihara különböző szerepeket próbált felkínálni Charlotte Kirk színésznőnek, írja a Hollywood Reporter.

wbstepdown913
Charlotte Kirk körüli szexuális visszaélések miatt Kevin Tsujihara, a Warner Bros. vezérigazgatója lemondott / Fotó: JoBlo

A Warner Bros. lemondani kívánó vezetője levelet írt a cég dolgozóinak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egyértelművé vált, hogy a vezetői pozícióm megtartása akadályt és zavaró tényezőt jelenthet a cég sikerének folytatásában. A szervezetünk dolgozóinak kemény munkája őszintén csodálatra méltó, és nem engedem a múltamra fordított médiafigyelemnek, hogy besározza azt a nagyszerű munkát, amit a csapat végez[/perfectpullquote]

– írta Tsujihara.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból