A Watchmen HBO-sorozat hamarosan meghódítja a nézőket

Az HBO új sorozata, a Watchmen Regina King és Jeremy Irons főszereplésével októberben indul, írja a Collider.

Az HBO egyik legjobban várt új sorozata végre premierdátumot kapott. A széria alkotója Damon Lindelof, akinek a Lost – Eltűntek című sorozatot is köszönhetjük. A produkció szereplői között olyan nevek tűnnek fel, mint  Regina King, Don Johnson, Jean Smart vagy Jeremy Irons.

Wathmen Hbo
A Rorschach-Maszkot Viselő Gonosztevők Egyike / Fotó: Hbo

Lindelof Watchmen sorazata a népszerű Alan Moore 1987-es grafikus novelláján alapul. Zack Snyder rendezésében 2009-ben már készült egy mozifilm Watchmen: Az őrzők címmel a képregény alapján. Az egy alternatív ’80-as években játszódik, ahol az igazságtevő szuperhősök őrzik az amerikai nép nyugalmát és megakadályozzák egy atomháború bekövetkeztét.

A Netflix szépen odaszúrt a HBO-nak: elhappolták a Trónok harca készítőit

David Benioff és Dan Weiss aláírták a szerződést, amely szerint az elkövetkező években Netflix-sorozatok és -filmek készítésében fognak részt venni forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként – írja a a Netflix közleményére hivatkozva. Az összegről, amellyel megnyerték maguknak a filmeseket, a szolgáltató nem közölt információkat. A hollywoodi sajtó ugyanakkor “kilenc számjegyű összegről” írt.

A Lindelof-féle Watchmen napjaink alternatív változatában játszódik, ahol a rendőrséget egy Rorschach-maszkot viselő gonosztevő banda terrorizálja. Regina King egy olyan szuperhőst játszik, akit kifejezetten a 10 részes szériához alkottak meg.

Jeremy Irons Watchmen
Jeremy Irons A Watchmen-Sorozatban / Fotó: Hbo

Jean Smart és Jeremy Irons pedig a Moore-féle Watchmenből ismert Laurie Blake és Adrian Veidt karaktereket formálják meg.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A Watchmen tehát október 2-án debütál az HBO-n, ezt sorozat Twitter-oldalán is megerősítették.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk