Weisz Fanni szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, és úgy érzi, ahogy telik az idő, egyre nagyobb szüksége van rá.

Weisz Fanni édesanyjával nyilatkozott, akivel rengeteg időt töltenek együtt, hiszen közösen dolgoznak, együtt járnak kikapcsolódni, és pár utcányira laknak egymástól, így gyakran kávéznak vagy ebédelnek is egymás társaságában, írja a Blikk.

Érdekes, hogy bár mostanra teljesen önállóvá váltam, és minden szempontból a magam ura vagyok, mégis egyre nagyobb szükségem van anyára.

“Valahogy biztonsággal tölt el, hogy tudom, bármi történik velem, ő ott áll mögöttem, készen arra, hogy elkapjon” – magyarázta a modell. 

A meglátásaira, a tapasztalataira bátran hagyatkozhatom. Intézi a papírmunkát, tartja a kapcsolatot a gyártással, a könyvelővel, kezeli az e-maileket, és – nem utolsó sorban – ezerrel szurkol a háttérből. Anya mellett el vagyok kényeztetve

– vallotta be. Az édesanya hozzátette, hogy mindig az volt a célja, hogy lánya életében minden a lehető legjobban alakuljon. “Mindig is próbáltam őt terelgetni, tanítani, de amíg lázadt, addig nem igazán hallgatott rám. Most már igen, sőt, rengeteget kérdez. Ehhez meg kellett érnie” – mondta, hozzátéve, hogy eredetileg teljesen más szakmát képzelt el a lányának.

Anyaként csakis a legjobbat kívánom a gyerekeimnek. Emlékszem, még mielőtt – több mint tíz éve – Pestre költöztünk volna, kitaláltam, hogy Fanni legyen körmös, a testvére, Gábor pedig, aki szintén siket, masszőr.

“Úgy voltam vele, ezzel a két hivatással talán könnyebben tudnak majd boldogulni az életben. Fanni viszont mást akart, és én ezt elfogadtam, mi több, támogattam. És, bevallom, már nem is tudnám őt elképzelni egy asztal vagy pult mögött. És nem azért, mert az a munka degradáló lenne. Dehogy! Csak látom, mennyi ambíció van benne, hogy mennyire éltre való, kreatív, dolgos lány, aki többre hivatott” – mesélte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet