Wellhello Premier: Megvan az idei nyár slágere?

Robban az új Apuveddmeg! Avagy megérkezett az eddigi legbevállalósabb dal és videó a Wellhello zenekartól.

Az instagramolt belvárosi valóság és korszellem krónikásai, azaz Fluor és Diaz a romantikus témákat a sarokba dobva egy szókimondó, fesztiválrobbantó és meglehetősen slágergyanús dallal vágja ki a biztosítékot. Ismét egy generációs dal, na, de milyen!

Bevállalós, hiszen nem a megúszásra épít és egy kényes témával operál, ami sokaknak lehet ismerős, de kevesen mernek róla beszélni.

Ez a teljesítmény nélküli, Nem olyan lányok világa, akiknek elég két mell és egy Instagram-profil, hogy magukat modellnek képzelve vadásszák le a sugar daddy-ket. 

Ők azok, akik a kinézetükön kívül túl sokat nem tudnak felmutatni, és még arról is hamar kiderül, az offline világban már közel sem olyan tündöklő, ragyogó, mint a beauty effecttel.

Wellhello 4
/ Fotó: Wellhello Hivatalos Facebook-Oldala

Ennek a jelenségnek állít görbe tükröt wellhellosan az elnöki srácok legújabb megjelenése, magas tánc és refrén faktor mellett.

Humor, fricska és egy nagy adag odamondogatás árad az izzadságmentesen guruló friss cuccból. Saját bevallásuk szerint ez lett a „legaljasabb“ Wellhello-dal, amihez egy igéretes videóklip is társul.

A kisfilmet a #Sohavégetnemérős-filmet is dirigáló Tiszeker Dániel rendezte, és a Fanatics Film hozta tető alá.

A Wellhello természetesen ott lesz a 125 magyar zenekar között a VOLT Fesztiválon, így verethetjük az új dalra is!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból