A Marvel Penge rebootjában Mahershala Ali alakítja a címszerepet, Wesley Snipes pedig Drakula szerepében térhet vissza, írja a Joblo.

A Marvel Penge rebootja Mahershala Ali főszereplésével még mindig keresi a megfelelő forgatókönyvíróját és rendezőjét. Újabb fejlemények a projekt kapcsán, hogy bár az eredeti sorozat főszereplője, Wesley Snipes nem tér vissza Pengeként, felmerült annak a lehetősége, hogy Drakula karakterét játssza el filmben.

Mahershala Ali Penge
Az Oscar-Díjas Mahershala Ali Az Új Penge / Fotó: Boody Disgusting

Bennfentes információk szerint ugyanis a Marvel és Kevin Feige, a film producere, azzal szeretné kielégíteni a csalódott Snipes-rajongókat, hogy őt is visszahoznák a rebootban.

Tomb Of Dracula. Marvel
Tomb Of Darcula Című Marvel-Képregény / Kép: Comixology

Drakula nem idegen a Marvel-univerzumban, hiszen egy Tomb of Dracula című képregénysorozatban már feltűnt a karakter.

A Tűnj el! rendezője, Jordan Peele visszautasította a Penge rendezését

Korában beszámoltunk arról, hogy a Penge sztárja, Wesley Snipes elfogadta, hogy nem ő, hanem a Holdfény, a Zöld könyv és a Törvény nevében című filmekből ismert Mahershala Ali játssza a címszerepet a Marvel rebootjában. A Tűnj el! és a Mi rendezője, Jordan Peele viszont nem érdeklődik a film megrendezése iránt.

Az 1997-es eredeti Penge története szerint a félig ember félig vámpír felveszi a harcot a modern kor vámpírjai ellen, akik megpróbálják kiirtani az emberiséget. Az akcióhorrort Stephen Norrington rendezte és Wesley Snipes mellett Stephen Dorff, Kris Kristofferson és Udo Kier játszották a főbb szerepeket.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet