Készül a Penge-remake: Wesley Snipes helyett az Oscar-díjas Mahershala Ali játssza a vérszívót, írja a Joblo.

A Marvel Studio a Comic-Con rendezvényen okozott meglepetést azzal, hogy bejelentette a Penge rebootját Mahershala Ali főszereplésével. A Marvel-univerzum vámpírvadászát alakító színész a Kártyavár és A törvény nevében sorozatokból, illetve az Oscar-díjas Zöld könyvből ismert.

Wesleysnipes Penge
Wesley Snipes Penge Szerepében / Fotó: Bloody Disgusting

Korábban Wesley Snipes alakította a félig ember, félig vámpír karaktert a Penge, a Penge 2 és a Penge: Szentháromság című filmekben. Sok rajongónak ezét még mindig Snipes jelenti Pengét, tehát nem csoda, hogy sokan elkeseredtek, amiért a színész nem tér vissza a szerepben.

via GIPHY

Wesley Snipes reagált a Penge-reboot hírére és nyugalomra intette a rajongókat. Snipes kifejezte háláját a rajongóknak, a vele kapcsolatos lojalitásuk miatt, de arra is felhívta a figyelmüket, hogy a meg kell nyugodniuk. Mahershala Ali egy jó kiállású és tehetséges színész, Wesley gratulációját is kifejezte kollégájának a szerephez.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ha Isten is úgy akarja, egy napon dolgozhatunk együtt[/perfectpullquote]

– nyilatkozott Snipes Alival kapcsolatban.

Wesley Snipes 2015-ben tárgyalt a Marvellel Penge karakterének lehetséges visszatéréséről, ezt a közönség visszatérési lehetőségének tartotta.

Zöld könyv: Lehet-e a szegregációról viccesen mesélni?

A Zöld könyv – Útmutató az élethez jót akar. Szeretetre vágyik, szeretetet terjeszt. A felvetett problémát vagy túl könnyen vagy semmilyen szinten nem oldja meg. Ismerős alapanyagokból, biztos talapzatra épült. A végén visszakérdez, hogy kellemes élmény volt-e. A baj nem ezzel van.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke beszámolt arról, hogy miután Mahershala Ali megkapta az Oscar-díjat a Zöld könyvben nyújtott alakításáért, kapcsolatba lépett a Marvellel.

Mahershala Ali Penge
Mahershala Ali Maga Hívta Fel A Marvelt A Penge Film Szerepével Kapcsolatban / Fotó: Rolling Stone

A Penge felől érdeklődött, mivel el akarja játszani a főszerepet.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet