Tragédia a Westworld forgatási helyszínén, már huszonöt áldozattál járt

A Kaliforniát sújtó tűzvész hatalmas pusztítást végzett, az emberáldozatok száma már huszonötnél jár, emellett számtalan épület is odaveszett. A katasztrófa nem kímélte a Westworld sorozat híres forgatási helyszínét sem.

A Paramount Ranch vadnyugat témájú park számos film és sorozat helyszínéül szolgált. Itt forgatták a Nancy ül a fűbent, az A mentalistát, rengeteg klasszikus filmet, és az HBO híres sorozatát, a Westworldöt is.

Horrorisztikus részletek derültek ki Pompeii pusztulásáról

A kutatócsapat nem Pompeii-ben, hanem Herculaneumban vizsgálódott, ez a város jómódúbb volt annak idején, de egy kicsit közelebb is feküdt a tűzhányóhoz, így a pusztítás is nagyobb volt. Az archeológusok a közel 2000 éves emberi maradványokat megvizsgálva arra jutottak, hogy a vulkán kitörése olyan durva hőhatással járt, hogy az emberek vére szó szerint felforrt és elpárolgott, a csontjaik (főleg a koponya) pedig sok esetben egyszerűen szétrobbantak.

A Santa Monica Mountains National Recreation Area twitter oldalán érkezett a hír, hogy a Woolsey tűz elérte a park vadnyugati város részét. Később a CBS News osztott meg fotókat a tűz sújtotta területről.

No Title

Sad for fans of @WestworldHBO and shows like Dr Quinn Medicine Woman, the Paramount Ranch western town movie set has burned to the ground in the Woolsey Fire @CBSLA #westworld #Woolseyfire pic.twitter.com/DhZWaGbr6g

A Paramount Ranch volt az elsődleges forgatási helyszíne a Westworld első és második évadának is. Az HBO közleménye szerint nincs még információjuk a károk mértékéről, mivel a területet evakuálták.

Kurt Cobain hagyatékának tetemes része elpusztult egy tűzvészben

A Kurt Cobain által készített grafikák, saját kézzel írt szövegek mellett voltak zenekaros pólók, poszterek, sőt, még egy kanapé is, amin az énekes-gitáros aludt egyik haverjánál valamikor a nyolcvanas években. Ez szörnyű, remélem, az emberek biztonságban vannak – kommentelte az ügyet Krist Novoselic a Twitterjén.

Jelenleg nem folyt forgatás. Egyelőre nem tudni, a park leégésének milyen hatása lesz a sorozatra.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból