Nézem Film A Westworld alkotói a szexuális botrány után az Amazonhoz...

A Westworld alkotói a szexuális botrány után az Amazonhoz szerződött a Warner Bros. után

Promóció

Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld sorozat készítői aláírtak egy általános szerződést az Amazon stúdióval sorozatok készítésére. A páros továbbra is dolgozik majd az HBO Westworld sorozatán, írja a The Verge.

Promóció
- Advertisement -

Nolan és Joy egy már létező projekten fog dolgozni a stúdiónál. Az Amazon tavaly kezdett el dolgozni William Gibson A Periféria című regényének sorozatadaptációján. A páros a több különböző jövőben játszódó regény adaptációját fogják életre kelteni.

Tragédia a Westworld forgatási helyszínén, már huszonöt áldozattál járt

A Paramount Ranch vadnyugat témájú park számos film és sorozat helyszínéül szolgált. Itt forgatták a Nancy ül a fűbent, az A mentalistát, rengeteg klasszikus filmet, és az HBO híres sorozatát, a Westworld öt is. A kutatócsapat nem Pompeii-ben, hanem Herculaneumban vizsgálódott, ez a város jómódúbb volt annak idején, de egy kicsit közelebb is feküdt a tűzhányóhoz, így a pusztítás is nagyobb volt.


Nolan és Joy egyaránt izgatottságukat fejezték ki a stúdióval közös munka iránt. Az Amazon vezetője, Jennifer Salke pedig kiemelte, a páros egyénileg és csapatban is kiemelkedő munkát tudnak végezni.

Az Amazon kiszállítórobottal állt elő – Veszélyben a futár szakma?

A robot dizájnja a The Verge szerint majdnem azonos egy észtországi startup, a Starship Technologies eszközeivel. Hat kerék és elektromos akkumulátor segítségével sétatempóban tud mozogni. Amazon Scout is a fully-electric delivery system from Amazon designed to safely get packages to customers using autonomous delivery devices.


A szerződés részleteit még nem hozták nyilvánosságra, de egy mindenre kiterjedő, négyéves együttműködésről van szó. A páros megszakítja az eddigi kapcsolatát a Warner Bros. stúdióval, de továbbra is részt vesznek az HBO Westworld sorozatának további évadainak gyártásában. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy vajon az elmúlt hetek, volt vezérigazgatóhoz köthető szexuális botrány áll-e a döntés hátterében.

Promóció
ForrásThe Verge
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3