Hallgatom A Whitney Houston-hagyaték hologramturnét, musicalt és albumot is tervez

A Whitney Houston-hagyaték hologramturnét, musicalt és albumot is tervez

Promóció

Bár Whitney Houston hét évvel ezelőtt halt meg, a hagyatéka viszonylag kis mértékben használta ki a zenei ikon halálát. De úgy tűnik, a Whitney Houston-hagyaték tartogat még projekteket, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

Miután Whitney elhunyt, kiadtak néhány meg-nem-jelentetett dalt és néhány dokumentumfilmet, de a zeneipar hagyományaihoz képest egészen visszafogottan kezelte az énekesnő halálát. Hét év után a hagyaték úgy döntött, megnyitja kapuit, és több projektbe is belevág. Leszerződtek a Primary Wave menedzsment céggel egy hologramturnéra, egy kiadatlan dalokból álló albumra, egy musicalra és még többre.

Amy Winehouse-ból is bazári majom hologramot csinálnak

Amy Winehouse hologramja 2019-ben indul világkörüli turnéra. A “fellépések” úgy néznek majd ki, hogy egy zenekar élőben tolja az alapokat, erre jönnek rá Winehouse slágereinek újrakevert éneksávjai, és a 27 évesen elhunyt énekesnő holgramja, ami ott fog villódzni a színpadon. A szörnyűséget egy Base Hologram nevű cég viszi színpadra Winehouse apja, Mitch jóváhagyásával, aki a turnét egy álom beteljesülésének nevezi.


Pat Houston, Whitney sógornője és korábbi menedzsere szerint az utóbbi hét év érzelmileg nagyon megterhelő volt. Most viszont már a stratégiáról szól. Mielőtt az énekesnő elhunyt, olyan mértékű volt a negativitás Whitney Houston neve körül, hogy a közvélemény már nem tudott a zenére koncentrálni. A személyes érzelmek miatt az emberek elfelejtették, miért is szerettek bele az énekes munkájába. Pat azt is leszögezte, hogy függetlenül a dokumentumfilmek és a bulvár állításaival ellentétben Whitney nem küzdött anyagi problémákkal a halála idején. Elmondása alapján ugyan nem voltak multimilliói, de nem is volt leégve.

A Whitney Houstonról szóló dokumentumfilm sokkoló részleteket tár fel az énekesnő tragikus életéből

Macdonald otthonosan mozog a dokumentumfilmes műfajban ( Bob Marley: A szabadság útja) és a nagyjátékfilmek világában is (Az utolsó skót király ). Whitney-ről szóló dokujában azt a kérdést feszegeti, az énekesnő miért nem tudott megszabadulni függőségétől, és valaki, aki olyan sugárzóan boldognak és életvidámnak tűnt, hogy mehetett keresztül ennyi szenvedésen.


Először a hologramturnéra kerül sor. Az énekesnő képét az eredeti háttérbanda kíséri majd, köztük Whitney testvére (és Pat Houston férje), Gary Houston. A turné mellett egy albumon is dolgoznak, ami Whitney 1985-ös debütáló albumának jeleneteit is felhasználja majd. Mindezek megkoronázásaként egy látványos Broadway musicalre is számíthatunk, de egyelőre a hologramturnéra fókuszálnak.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3