Követem Design Whoopi Goldberg betör a divatiparba a diszkriminációmentes kollekcióval

Whoopi Goldberg betör a divatiparba a diszkriminációmentes kollekcióval

Promóció

Whoopi Goldberg diszkriminációmentes ruhakollekcióval ált elő, miután rádöbbent nem gyártanak olyan ruhát, amely megfelelne az ízlésének és alakjának.

Promóció
- Advertisement -

A Dubgee nevű márka size-inclusive méretkategóriában érhető el május 15-től. A size-inclusive kategóriában, nincs alak szerinti diszkrimináció, lehetsz magas, alacsony, sportos vagy túlsúlyos, tehát nincs ruhaméret alapú diszkrimináció.

Whoopi Goldberg a Dubgee divatmárka megálmodója / Fotó: Garage Magazin

Alig egy hete jelentette be Rihanna és az LVMH új márkájának megjelenését, most Whoppi Goldberg is közzétette, hogy saját divatmárkát indít, olvasható a Dazed cikkében.

#ComingSoon #DUBGEEByWhoopi [📸:@TimothyWhite]

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A Dugbee nevű márka akkor ötlete akkor fogalmazódott meg Goldberg fejében, amikor nyaraláshoz keresett ruhákat. A színésznő semmi olyat nem talált, ami passzolt volna az alakjához, ezért feltette magának a kérdést: „Furcsán éreztem magam a testemben, amit azelőtt sohasem tapasztaltam. Felismertem, hogy ha én ezt érzem, lehet, hogy más is így van ezzel” – nyilatkozta Whoppi a Business of Fashionnak.

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma! / ContextUs

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre. A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos.

Goldberg már be is mutatta az elérhető ruhákat beleértve a gingham ingeket, és pulóvereket olyan szellemes szlogenekkel, mint például:

A NORMAL csak egy program a mosógépeden.

A divatmárkát reklámozó képeken Whoopi Goldberg is megjelenik a különleges ruhákat viselő modellek körében, miközben kék nejlonzacskókat viselnek a lábukon, látszólag minden ok nélkül. Ismerve a színésznő humorát ezen talán nem is kell csodálkozni.

Whoopi Goldberg a Dubgee modellek körében / Fotó: Dazed

Azoknak, akiket zavarba ejt Whoopi Goldberg kollekciója egyszerű üzenete van az afroamerikai színésznőnek: „Sohasem akartam megmagyarázni mit miért viselek… Ki mondja meg neked, hogy az rossz? Senki. Ha boldog vagyok, ne szólj bele mi van rajtam” – mondta Whoopi.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3