Whoopi Goldberg diszkriminációmentes ruhakollekcióval ált elő, miután rádöbbent nem gyártanak olyan ruhát, amely megfelelne az ízlésének és alakjának.

A Dubgee nevű márka size-inclusive méretkategóriában érhető el május 15-től. A size-inclusive kategóriában, nincs alak szerinti diszkrimináció, lehetsz magas, alacsony, sportos vagy túlsúlyos, tehát nincs ruhaméret alapú diszkrimináció.

Whoopi Goldberg Divat
Whoopi Goldberg A Dubgee Divatmárka Megálmodója / Fotó: Garage Magazin

Alig egy hete jelentette be Rihanna és az LVMH új márkájának megjelenését, most Whoppi Goldberg is közzétette, hogy saját divatmárkát indít, olvasható a Dazed cikkében.

https://www.instagram.com/p/Bu_9MELBlsT/?utm_source=ig_web_copy_link

A Dugbee nevű márka akkor ötlete akkor fogalmazódott meg Goldberg fejében, amikor nyaraláshoz keresett ruhákat. A színésznő semmi olyat nem talált, ami passzolt volna az alakjához, ezért feltette magának a kérdést: „Furcsán éreztem magam a testemben, amit azelőtt sohasem tapasztaltam. Felismertem, hogy ha én ezt érzem, lehet, hogy más is így van ezzel” – nyilatkozta Whoppi a Business of Fashionnak.

Az első jó hír 2019-re: érkezik Rihanna új albuma! / ContextUs

Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése. Az énekesnő rövid, de lényegre törő választ adott. “2019” – válaszolt tömören Rihanna az új albumának megjelenését firtató kérdésre. A nem túl bőbeszédű válaszból egyvalami tehát világossá vált, mégpedig az, hogy a 2019-es év Rihanna új albumától lesz hangos.

Goldberg már be is mutatta az elérhető ruhákat beleértve a gingham ingeket, és pulóvereket olyan szellemes szlogenekkel, mint például:

A NORMAL csak egy program a mosógépeden.

A divatmárkát reklámozó képeken Whoopi Goldberg is megjelenik a különleges ruhákat viselő modellek körében, miközben kék nejlonzacskókat viselnek a lábukon, látszólag minden ok nélkül. Ismerve a színésznő humorát ezen talán nem is kell csodálkozni.

Dubgee Whoopi Goldberg Divatmárka
Whoopi Goldberg A Dubgee Modellek Körében / Fotó: Dazed

Azoknak, akiket zavarba ejt Whoopi Goldberg kollekciója egyszerű üzenete van az afroamerikai színésznőnek: „Sohasem akartam megmagyarázni mit miért viselek… Ki mondja meg neked, hogy az rossz? Senki. Ha boldog vagyok, ne szólj bele mi van rajtam” – mondta Whoopi.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet