Nézem Film Will Smith bőrszínét kritizálták az Aladdin-rajongók

Will Smith bőrszínét kritizálták az Aladdin-rajongók

Promóció

Will Smith bőrszínét és Aladdin öltözködését már most kritizálják a rajongók, az első napvilágot látott fotók alapján.

Promóció
- Advertisement -

A Disney-sorozatban hasznosítja újra korábbi bombasztikus rajzfilmsikereit. Ez a Dzsungel könyve sikerének köszönhető elsősorban, amely megalapozta ezt a fajta irány vonalat. Tim Burton készíti a Dumbo élőszereplős változatát, és jövő nyáron érkezik sokunk kedvence, Az oroszlánykirály fotorealisztikus újrája.

Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön Az oroszlánkirály

A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz. A nézettségi rekordokat döntő eredeti változatot computer animáció segítségével élesztik újra. Hasonlóképpen, mint ahogy a Szépség és a szörnyeteg és a Dzsungel könyve esetében történt. Az eredeti változatot 1994-ben mutatták be, amelynek az Elton John által énekelt Can You fell the love tonight című betétdalát az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta.

Az 1992-es Aladdin sem maradhat ki tehát a sorból, amelyet szintén élőszereplős változatban remake-elik, méghozzá Will Smith által alakított dzsinnel felturbózva. A címszerepben az egyiptomi születésű Mena Massoud látható majd. Jázmin hercegnő szerepében pedig Naomi Scott tündökölhet.

Akkor mégis min fintoroghatnak az Aladdin-fanok? Először abba kötöttek bele, hogy Will Smith nem kék, mint ahogyan az animációs dzsin volt.

Kék leszek! Ami a képen látszik, az a dzsin emberi alakja, a film nagy részében CGI formában fog megjelenni a karakterem

– nyugtatta meg a rajongókat Will egy Instagram hozzászólásában.

Will Smith mint Aladdina Dzsinje

A Budapestet is megjárt Will Smith filmbéli hajviselete is felvet kérdéseket, mégpedig, hogy vajon valóban leborotválta a haját és csak egy hosszú hajfürtöt hagyott meg, vagy pedig műhajjal oldották meg a dzsin-frizurát?

A másik kritika szerint Aladdin túlöltözöttségét firtatja, hiszen a rajzfilm változatban nem viselt inget a mellénye alatt.

Az új repülőszőnyeges kaland premierjét jövő év májusára ütemezi a Disney.

Aladdin Teaser Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Aladdin Teaser starring Will Smith! Let us know what you think in the comments below. ► Watch Aladdin Full Movie: https://www.fandangonow.com/details/movie/aladdin-2019/MMV5210161FFDDD4CD5C544D89E3B35DB2E9?cmp=MCYT_YouTube_Desc US Release Date: May 24, 2019 Starring: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott Directed By: Guy Ritchie Synopsis: A live-action retelling of the 1992 Disney film of the same name.

Promóció
ForrásE! News
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3