Will Smith bőrszínét és Aladdin öltözködését már most kritizálják a rajongók, az első napvilágot látott fotók alapján.

A Disney-sorozatban hasznosítja újra korábbi bombasztikus rajzfilmsikereit. Ez a Dzsungel könyve sikerének köszönhető elsősorban, amely megalapozta ezt a fajta irány vonalat. Tim Burton készíti a Dumbo élőszereplős változatát, és jövő nyáron érkezik sokunk kedvence, Az oroszlánykirály fotorealisztikus újrája.

Gyerekkorod legszeretettebb meséje 25 év után visszatér – Jön Az oroszlánkirály

A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz. A nézettségi rekordokat döntő eredeti változatot computer animáció segítségével élesztik újra. Hasonlóképpen, mint ahogy a Szépség és a szörnyeteg és a Dzsungel könyve esetében történt. Az eredeti változatot 1994-ben mutatták be, amelynek az Elton John által énekelt Can You fell the love tonight című betétdalát az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta.

Az 1992-es Aladdin sem maradhat ki tehát a sorból, amelyet szintén élőszereplős változatban remake-elik, méghozzá Will Smith által alakított dzsinnel felturbózva. A címszerepben az egyiptomi születésű Mena Massoud látható majd. Jázmin hercegnő szerepében pedig Naomi Scott tündökölhet.

Akkor mégis min fintoroghatnak az Aladdin-fanok? Először abba kötöttek bele, hogy Will Smith nem kék, mint ahogyan az animációs dzsin volt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kék leszek! Ami a képen látszik, az a dzsin emberi alakja, a film nagy részében CGI formában fog megjelenni a karakterem[/perfectpullquote]

– nyugtatta meg a rajongókat Will egy Instagram hozzászólásában.

Aladdin Remake 2019 Blue Genie Will Smith
Will Smith Mint Aladdina Dzsinje

A Budapestet is megjárt Will Smith filmbéli hajviselete is felvet kérdéseket, mégpedig, hogy vajon valóban leborotválta a haját és csak egy hosszú hajfürtöt hagyott meg, vagy pedig műhajjal oldották meg a dzsin-frizurát?

A másik kritika szerint Aladdin túlöltözöttségét firtatja, hiszen a rajzfilm változatban nem viselt inget a mellénye alatt.

Az új repülőszőnyeges kaland premierjét jövő év májusára ütemezi a Disney.

Aladdin Teaser Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Aladdin Teaser starring Will Smith! Let us know what you think in the comments below. ► Watch Aladdin Full Movie: https://www.fandango…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk