Will Smith végre bekékült az élőszereplős Aladdin-filmben

Contextus

Contextus

Újabb Disney-kedvenc kerül a mozikba idén tavasszal. A főszereplőket már decemberben megleshettük, most pedig az előzetes is kijött végre. Nem is akármilyen csavarral a végén.

A Guy Ritchie rendezte Aladdinban Will  Smith alakítja Dzsinn szerepét. Tavaly decemberben az Entertainment Weekly címlapján már bemutatkoztak a főszereplők, bár ott Will Smith még nem volt kék. Ez úgy látszik, változott.

Will Smithnek jól áll az új szerep / Fotó: wralSPORTSfan

 

Az előzetes utolsó pár másodpercéből egyértelműen kiderül, Smith kék lesz. Nagyon kék. Az alkotók törekedtek az eredeti, 1992-es animációs változat látványvilágának megteremtésére. Az előzetest látva, ezt még túl is szárnyalták. Bár élő szereplőkkel nyilván nem volt nehéz dolguk.

Will Smith bőrszínét kritizálták az Aladdin-rajongók

A Disney-sorozatban hasznosítja újra korábbi bombasztikus rajzfilmsikereit. Ez a Dzsungel könyve sikerének köszönhető elsősorban, amely megalapozta ezt a fajta irány vonalat. Tim Burton készíti a Dumbo élőszereplős változatát, és jövő nyáron érkezik sokunk kedvence, Az oroszlánykirály fotorealisztikus újrája. A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz.

Smith mellett Mena Massoud játssza Aladdint, a londoni születésű Naomi Scott pedig Jázmint. A főbb szerepekben feltűnik még Marwan Kenzari Jafarként, a Szultánt Navid Negahban alakítja, Daliát pedig Nasim Pedrad. Világszerte még május 24-ig kell várni, hogy megtekinthessük a szuperprodukciót.

Ugye, hogy jó lesz?

Aladdin Special Look (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Aladdin Trailer starring Will Smith! Let us know what you think in the comments below. ► Watch Aladdin Full Movie: https://www.fandang…

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Will Smith végre bekékült az élőszereplős Aladdin-filmben
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból