Nézem Film Will Smith végre bekékült az élőszereplős Aladdin-filmben

Will Smith végre bekékült az élőszereplős Aladdin-filmben

Promóció

Újabb Disney-kedvenc kerül a mozikba idén tavasszal. A főszereplőket már decemberben megleshettük, most pedig az előzetes is kijött végre. Nem is akármilyen csavarral a végén.

Promóció
- Advertisement -

A Guy Ritchie rendezte Aladdinban Will  Smith alakítja Dzsinn szerepét. Tavaly decemberben az Entertainment Weekly címlapján már bemutatkoztak a főszereplők, bár ott Will Smith még nem volt kék. Ez úgy látszik, változott.

Will Smithnek jól áll az új szerep / Fotó: wralSPORTSfan

 

Az előzetes utolsó pár másodpercéből egyértelműen kiderül, Smith kék lesz. Nagyon kék. Az alkotók törekedtek az eredeti, 1992-es animációs változat látványvilágának megteremtésére. Az előzetest látva, ezt még túl is szárnyalták. Bár élő szereplőkkel nyilván nem volt nehéz dolguk.

Will Smith bőrszínét kritizálták az Aladdin-rajongók

A Disney-sorozatban hasznosítja újra korábbi bombasztikus rajzfilmsikereit. Ez a Dzsungel könyve sikerének köszönhető elsősorban, amely megalapozta ezt a fajta irány vonalat. Tim Burton készíti a Dumbo élőszereplős változatát, és jövő nyáron érkezik sokunk kedvence, Az oroszlánykirály fotorealisztikus újrája. A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz.

Smith mellett Mena Massoud játssza Aladdint, a londoni születésű Naomi Scott pedig Jázmint. A főbb szerepekben feltűnik még Marwan Kenzari Jafarként, a Szultánt Navid Negahban alakítja, Daliát pedig Nasim Pedrad. Világszerte még május 24-ig kell várni, hogy megtekinthessük a szuperprodukciót.

Ugye, hogy jó lesz?

Aladdin Special Look (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Aladdin Trailer starring Will Smith! Let us know what you think in the comments below. ► Watch Aladdin Full Movie: https://www.fandangonow.com/details/movie/aladdin-2019/MMV5210161FFDDD4CD5C544D89E3B35DB2E9?cmp=MCYT_YouTube_Desc US Release Date: May 24, 2019 Starring: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott Directed By: Guy Ritchie Synopsis: A live-action retelling of the 1992 Disney film of the same name.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3