Újabb Disney-kedvenc kerül a mozikba idén tavasszal. A főszereplőket már decemberben megleshettük, most pedig az előzetes is kijött végre. Nem is akármilyen csavarral a végén.

A Guy Ritchie rendezte Aladdinban Will  Smith alakítja Dzsinn szerepét. Tavaly decemberben az Entertainment Weekly címlapján már bemutatkoztak a főszereplők, bár ott Will Smith még nem volt kék. Ez úgy látszik, változott.

Will Smithnek jól áll az új szerep / Fotó: wralSPORTSfan

 

Az előzetes utolsó pár másodpercéből egyértelműen kiderül, Smith kék lesz. Nagyon kék. Az alkotók törekedtek az eredeti, 1992-es animációs változat látványvilágának megteremtésére. Az előzetest látva, ezt még túl is szárnyalták. Bár élő szereplőkkel nyilván nem volt nehéz dolguk.

Will Smith bőrszínét kritizálták az Aladdin-rajongók

A Disney-sorozatban hasznosítja újra korábbi bombasztikus rajzfilmsikereit. Ez a Dzsungel könyve sikerének köszönhető elsősorban, amely megalapozta ezt a fajta irány vonalat. Tim Burton készíti a Dumbo élőszereplős változatát, és jövő nyáron érkezik sokunk kedvence, Az oroszlánykirály fotorealisztikus újrája. A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz.

Smith mellett Mena Massoud játssza Aladdint, a londoni születésű Naomi Scott pedig Jázmint. A főbb szerepekben feltűnik még Marwan Kenzari Jafarként, a Szultánt Navid Negahban alakítja, Daliát pedig Nasim Pedrad. Világszerte még május 24-ig kell várni, hogy megtekinthessük a szuperprodukciót.

Ugye, hogy jó lesz?

Aladdin Special Look (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Aladdin Trailer starring Will Smith! Let us know what you think in the comments below. ► Buy Tickets to Aladdin: https://www.fandango.com/aladdin-2019-214978/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc US Release Date: May 24, 2019 Starring: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott Directed By: Guy Ritchie Synopsis: A live-action retelling of the 1992 Disney film of the same name.