Követem Design Will Smith meglepte rajongóit a ’90-es évek stílusú Bel-Air...

Will Smith meglepte rajongóit a ’90-es évek stílusú Bel-Air kollekcióval

Promóció

Will Smith az egyik első sikerét, a Kaliforniába jöttem című sitcomot használta inspirációként az új divatkollekciójához, írja a DesignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

Akik a ’90-es években nőttek fel, bizonyára találkoztak a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) című vígjátéksorozattal, és felfigyelhettek az abban megjelent nem mindennapi divathasználatra. Most elérkezett el a lehetőség, hogy a rajongók a főhős „dress kódja” szerint ruházkodjanak.

Will Smith új kollekciójával / Fotó: Harry Langdon

Will Smith legújabb limitált kiadású kollekciója Bel-Air Athletics néven ismert. A ruházatok között egyaránt megtalálható Smith elit iskolás uniformisa, és a legendás kifordítható dzsekije, amilyet a sztár a műsorban viselt. A kollekció további kiemelkedő darabjai között fellelhetőek a Bel-Air Akadémia melegítői, uniszex pulcsik, pólók, zoknik és az iskola címerével ellátott, mintás baseball sapka.

Whoopi Goldberg betör a divatiparba a diszkriminációmentes kollekcióval

A Dubgee nevű márka size-inclusive méretkategóriában érhető el május 15-től. A size-inclusive kategóriában, nincs alak szerinti diszkrimináció, lehetsz magas, alacsony, sportos vagy túlsúlyos, tehát nincs ruhaméret alapú diszkrimináció. Alig egy hete jelentette be Rihanna és az LVMH új márkájának megjelenését, most Whoppi Goldberg is közzétette, hogy saját divatmárkát indít, olvasható a cikkében.

Will Smith az Instagram mellett az Ellen Degeneres Show-ban is népszerűsítette az úttörő hatású divatkollekcióját. A 26 fajta termékből álló ruhanemű-összeállítás október elsejétől kerül piacra és a hónap közepéig lesz csupán elérhető.

I put my thang down, flipped it and reversed it. Then I put it on sale. NEW @FRESHPRINCE MERCH! willsmith.com

473.2k Likes, 6,725 Comments – Will Smith (@willsmith) on Instagram: “I put my thang down, flipped it and reversed it. Then I put it on sale. NEW @FRESHPRINCE MERCH!…”

Tehát, aki be szeretne szerezni Smith menő cuccai közül egy 10 dolláros autóillatosítót vagy egy 100 dolláros dzsekit, annak sietnie kell a vásárlással.

Promóció
ForrásDesignTaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3