Will Smith megbánta, hogy kerülte 2Pac társaságát, mert féltékeny volt rá

Will Smith felesége, Jade Pinkett és 2Pac közeli viszonyt ápoltak, amit a színész nehezen tudott feldolgozni, így kerülte is a rapper társaságát. Egy friss interjúban elmondta, ezt nagyon bánja már.

Will Smith a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk filmjét promózta

will smith scaled
Will Smith az Öngyilkos osztag premierjére érkezik Los Angeles-be, 2014. december 2. / Fotó: Chris Pizzello / Invision / AP

A The Breakfast Club New York-i rádióműsornak adott interjút Smith, aki a legújabb filmjét, a Bad Boys 3. részét igyekezett népszerűsíteni Martin Lawrence-vel.

Mint ismert, Tupac Shakur (2Pac) és Jade Pinkett együtt nőtt fel, jó barátságot ápoltak. Sőt, adódott alkalom, hogy lefeküdhettek volna egymással, de nem történt meg. Addigra már Smith-szel járt. A film mellett beszélt felesége, Jade Pinkett és 2Pac viszonyáról is, és arról, mit érzett emiatt.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Csak egy puhány Philly rapper voltam”

will smith bel air athletics
Will Smith új kollekciójával / Fotó: Harry Langdon /Getty Images

DJ Envy, a műsorvezető nem kerülte a forráskását, megkérdezte, féltékeny volt-e 2Pacra.

“Oh egyértelműen!” – vágta rá a színész.

Hozzátette, már bánja, hogy nem tudta elengedni a féltékenységét, mivel így sosem tudott megnyílni a rappernek, és nem alakulhatot köztük ki még haverság sem.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Volt köztünk valamiféle ellentét, mivel ők együtt nőttek fel, szerették egymást, de sosem feküdtek le egymással, amikor ez mégis megtörténhetett volna, én már Jadával jártam” [/perfectpullquote]

– emlékezett vissza Smith. Állítása szerint többször is közös társaságban lógtak, de ezen feszültség miatt még csak nem is beszéltek egymással. “Nem tudtam kezelni a helyzetet, mivel úgy éreztem, csak egy puhány Philly rapper vagyok, míg ő a nagy 2Pac, nem voltam elég férfi, hogy ezt elengedjem” – mondta.

Ezt üzente videóban Will Smith a budapesti rajongóknak

Mint ismert, a Gemini Man film Budapesten forog, amelyben Smith vállalta a főszerepet. Miután kiderült, Budapestre látogat a világsztár, sokan találgatásokba bocsátkoztak, vajon már a városban van-e. Nemrégiben a hivatalos Instagram-oldalán budapesti helyszínre lehettünk figyelmesek, amelyben fiának, Jadennek üzent, írja az .

Alább lehet csekkolni a teljes beszélgetést, amiben természetesen a már mozikban lévő Bad Boys 3-ról is diskurálnak.

Will Smith & Martin Lawrence Talk ‘Bad Boys’ Trilogy, Growth, Regrets + More

Subscribe NOW to The Breakfast Club: http://ihe.art/xZ4vAcAGet MORE of The Breakfast Club:► WATCH MORE: https://www.youtube.com/user/breakfastclubpowerfm► LISTE…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból