Az Oscar-díjas Ang Lee új filmjében, a Gemini Man című sci-fi-ben Will Smith saját fiatalkori önmagával küzd, írja a The Hollywood Reporter.

A Paramount Pictures bemutatta a Will Smith főszereplésével készült Gemini Man első hivatalos előzetesét.

Will Smith Gemini Man
Will Smith És Will Smith A Gemini Man Című Filmben / Fotó: Forbes

Will Smith egy Henry Bogan nevű elit bérgyilkost alakít, aki egy rejtélyes idegennel harcol és minden lépését előre tudja. Később rájön, hogy az ellensége nem más, mint fiatalabb önmaga, Junior, akit szintén Will Smith alakít digitális technológia segítségével.

Will Smith fiának új vállalkozása a Los Angeles-i hajléktalan embereken segít

A rászorulók számára ingyenesen osztanak egészséges, vegetáriánus ételeket Jaden Smith mozgó éttermében. Jaden Smith-nek, az ERYS című új album népszerűsítse mellett, sikerült időt szakítania a jótékonykodásra is, elindította a segítő szándékú food truck vállalkozását. Az I Love You Restaurant elnevezésű mozgó étterem a Los Angeles-i hajléktalanok számára biztosít ingyenes ételt.

A Gemini Man Oscar-díjas rendezője, Ang Lee elárulta, hogy Will Smith 23 éves alteregóját teljes egészében számítógépes technikával alkották meg, Smith alakítása alapján. A trükköket a Weta Digital készítette, amely Peter JacksonA Gyűrűk ura effektjeit is készítő trükkcége.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Will tehát kétszeresen is drága volt. A legnagyobb problémát az jelentette, hogy Will sokkal jobb színész most, mint 30 évvel ezelőtt [/perfectpullquote]

– viccelődött Ang Lee rendező.

Ang Lee Will Smith Gemini Man
Ang Lee És Will Smith A Gemini Man Forgatása Közben / Fotó: Screen Daily

Ang arra utasított, hogy kevésbé jól játsszak és megmutatta néhány korábbi alakításomat is… A Weta felhasználta az összes régebbi felvételt, szóval látnom kellett minden tragédiát, amit a szórakoztatóiparban elkövettem… Az effektekért felelős stáb kitett magáért” – nyilatkozta Will Smith.

A sci-fi szereplői között olyan színészeket is láthatunk még, mint Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong. A forgatókönyvet a Trónok harca egyik kreátora David Benioff írta Billy Ray és Darren Lemke közreműködésével. A film egyik producere az a Jerry Bruckheimer, akinek olyan filmeket köszönhetünk mint a Transformers-franchise, A Karib-tenger kalózai-franchise vagy a Top Gun.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A Gemini Man hazánkban október 10-én kerül mozikba.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk