Petíciót indítottak a rajongók, hogy ne készüljön több interjú Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith magánéletéről. Eredetileg 2500 aláírót céloztak meg, de már 15 ezer szignót is magáénak tudhat.

Azt kérik a médiamunkásoktól, ne legyen több interjú a sztárpárral

Úgy tűnik, sokaknak nem tetszik, hogy az utóbbi időben Will Smith és Jada Pinkett Smith sokat oszt meg a magánéletéről. Dexter Morales ugyanis egy héttel ezelőtt petíciót indított, arra kérve a médiamunkásokat, hogy ne kérjenek több interjút a házaspártól, és ez idő alatt 15 ezer virtuális aláírás érkezett rá, számolt be a CNN.

Morales nem osztotta meg, mi késztette rá, hogy aláírásgyűjtésbe kezdjen, de láthatóan sokan nem kíváncsiak több részletre a házaspár életéből. Will Smith korábban önéletrajzi regényben osztott meg intim részleteket magánéletéről, de a petíció előzményének tekinthető az is, hogy a házaspár egy rádióműsorban erősítette meg a pletykát, hogy Jada Pinkett Smith-nek házasságon kívüli kapcsolata volt egy énekessel, August Alsinával.

Túl sok az intim részlet Will Smith és felesége életéről

A petíció kommentszekciójában többen kifejezték a frusztrációjukat, amiért a sztárpár túl sok intim részletet oszt meg a nyilvánossággal, akkor is, ha arra senki sem kíváncsi.

Őszintén szólva ez már túl sok. A hírességek általában nem osztanak meg több információt, mint amennyit tudni szeretnénk, de ők ketten kivételt képeznek. Egy kicsit el kell vonulniuk a rivaldafényből

idézett egy felhasználót a 24.hu.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet