Ezt üzente videóban Will Smith a budapestieknek

Will Smith Budapestre látogat – újfent! A Gemini Man filmet forgató színész bejelentette, hogy néhány napon belül ismét felbukkan a főváros különböző pontjain.

Mint ismert, a Gemini Man film Budapesten forog, amelyben Smith vállalta a főszerepet.

will smith budapesten gemini man film
Will Smith Budapesten ad koncertet / Fotó: Getty Images

Miután kiderült, Budapestre látogat a világsztár, sokan találgatásokba bocsátkoztak, vajon már a városban van-e. Nemrégiben a hivatalos Instagram-oldalán budapesti helyszínre lehettünk figyelmesek, amelyben fiának, Jadennek üzent, írja az Origo.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A videóban arról beszél, lenyűgözik a folyók felé ívelő hidak, amelyeken naponta több ezer autó haladhat át biztonságosan. Mivel utómunkával készült videóról van szó, emiatt gyanítható, hogy már az itteni tartózkodása idején készülhetett.

Will Smith fiának új vállalkozása a Los Angeles-i hajléktalan embereken segít

A rászorulók számára ingyenesen osztanak egészséges, vegetáriánus ételeket Jaden Smith mozgó éttermében. Jaden Smith-nek, az ERYS című új album népszerűsítse mellett, sikerült időt szakítania a jótékonykodásra is, elindította a segítő szándékú food truck vállalkozását. Az I Love You Restaurant elnevezésű mozgó étterem a Los Angeles-i hajléktalanok számára biztosít ingyenes ételt.

A lepelt maga Smith rántotta le, aki hivatalos Facebook-oldalán írta meg, néhány nap múlva Budapestre érkezik. Sőt, a születésnapját is a magyarokkal tölti, így koncertet is ad szeptember 25-én, a Bazilika téren.

És persze ha már új filmjét forgatja, akkor a Gemini Man is promót kap ez alkalomból.

Smith nálunk eredt gonosz klónja nyomába

Az októberben mozikba kerülő Gemini Man számos jelenetét a magyar fővárosban forgatták, nálunk eredt gonosz klónja nyomába Will Smith.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A film magyarországi forgalmazója, az UIP-Duna Film szeptember 11-én jelentette be, hogy a világsztár Ang Lee, Jerry Bruckheimer és Ellison társaságában visszatér a tett színhelyére.

Will Smith szembeszáll saját fiatalkori önmagával, aki minden lépését ismeri előre

A Paramount Pictures bemutatta a Will Smith főszereplésével készült Gemini Man első hivatalos előzetesét. Will Smith egy Henry Bogan nevű elit bérgyilkost alakít, aki egy rejtélyes idegennel harcol és minden lépését előre tudja. Később rájön, hogy az ellensége nem más, mint fiatalabb önmaga, Junior, akit szintén Will Smith alakít digitális technológia segítségével.

Várhatóan szeptember 24-26. között találkozhatnak velük a rajongók. A filmnek köszönhetően rengeteg ismert budapesti nevezetesség feltűnik majd a mozivásznon.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból