Nézem Film Ezt üzente videóban Will Smith a budapestieknek

Ezt üzente videóban Will Smith a budapestieknek

Promóció

Will Smith Budapestre látogat – újfent! A Gemini Man filmet forgató színész bejelentette, hogy néhány napon belül ismét felbukkan a főváros különböző pontjain.

Promóció
- Advertisement -

Mint ismert, a Gemini Man film Budapesten forog, amelyben Smith vállalta a főszerepet.

Will Smith Budapesten ad koncertet / Fotó: Getty Images

Miután kiderült, Budapestre látogat a világsztár, sokan találgatásokba bocsátkoztak, vajon már a városban van-e. Nemrégiben a hivatalos Instagram-oldalán budapesti helyszínre lehettünk figyelmesek, amelyben fiának, Jadennek üzent, írja az Origo.

Hung out with Jaden for an afternoon and now he got me asking questions like⁣ ⁣ 📹: @westbrook @vannucci_fy

536.4k Likes, 5,427 Comments – Will Smith (@willsmith) on Instagram: “Hung out with Jaden for an afternoon and now he got me asking questions like⁣ ⁣ 📹: @westbrook…”

A videóban arról beszél, lenyűgözik a folyók felé ívelő hidak, amelyeken naponta több ezer autó haladhat át biztonságosan. Mivel utómunkával készült videóról van szó, emiatt gyanítható, hogy már az itteni tartózkodása idején készülhetett.

Will Smith fiának új vállalkozása a Los Angeles-i hajléktalan embereken segít

A rászorulók számára ingyenesen osztanak egészséges, vegetáriánus ételeket Jaden Smith mozgó éttermében. Jaden Smith-nek, az ERYS című új album népszerűsítse mellett, sikerült időt szakítania a jótékonykodásra is, elindította a segítő szándékú food truck vállalkozását. Az I Love You Restaurant elnevezésű mozgó étterem a Los Angeles-i hajléktalanok számára biztosít ingyenes ételt.

A lepelt maga Smith rántotta le, aki hivatalos Facebook-oldalán írta meg, néhány nap múlva Budapestre érkezik. Sőt, a születésnapját is a magyarokkal tölti, így koncertet is ad szeptember 25-én, a Bazilika téren.

És persze ha már új filmjét forgatja, akkor a Gemini Man is promót kap ez alkalomból.

Smith nálunk eredt gonosz klónja nyomába

Az októberben mozikba kerülő Gemini Man számos jelenetét a magyar fővárosban forgatták, nálunk eredt gonosz klónja nyomába Will Smith.

Content Warning

No Description

A film magyarországi forgalmazója, az UIP-Duna Film szeptember 11-én jelentette be, hogy a világsztár Ang Lee, Jerry Bruckheimer és Ellison társaságában visszatér a tett színhelyére.

Will Smith szembeszáll saját fiatalkori önmagával, aki minden lépését ismeri előre

A Paramount Pictures bemutatta a Will Smith főszereplésével készült Gemini Man első hivatalos előzetesét. Will Smith egy Henry Bogan nevű elit bérgyilkost alakít, aki egy rejtélyes idegennel harcol és minden lépését előre tudja. Később rájön, hogy az ellensége nem más, mint fiatalabb önmaga, Junior, akit szintén Will Smith alakít digitális technológia segítségével.

Várhatóan szeptember 24-26. között találkozhatnak velük a rajongók. A filmnek köszönhetően rengeteg ismert budapesti nevezetesség feltűnik majd a mozivásznon.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3