William Sachiti milliárdos egy 250 mérföldes hatósugarú, hatalmas, régi radar helyreállítását végzi, amivel a Holdat akarja feltérképezni, illetve űrlények után akar kutatni.

William Sachiti egy elhagyatott hidegháborús radar közelében él, és elhatározta, arra használja szakértelmét, hogy újra használatba helyezze a készüléket, írjaDailyStar. A gépet a brit hadsereg 1962 és 1994 között figyelmeztető rendszerként használta, arra az esetre, ha halálos nukleáris fegyvereket lőnének ki.

Mután közzétett egy képet a történelmi készülékről, Williamet elárasztják a kérések, hogy használja azt a „hold átvizsgálására” és „UFO-k vadászatára”.

Nem az én dolgom eldönteni, mi a legjobb haszna a modern világban. Mindaddig, amíg nem árt és nem tolakodó. Megvan a technológiai hátterem, adjunk neki életet

– mondta a feltaláló, aki szerint a szerkezet alkalmas lenne az űrlényekkel való kapcsolatteremtésére, mégis kétli, hogy ebben sikerrel járna, hiszen ha vannak is más intelligens fajok az emberen kívül, rengeteg idő telt el anélkül, hogy kapcsolatba léptek volna az emberiséggel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet