A Wonder Woman 1984 tartja magát az amerikai kasszasikerlista élén

A Wonder Woman 1984 megtartotta vezető helyét a hétvégén az észak-amerikai mozis kasszasikerlista élén.

Az Egyesült Államokban még nyitva vannak a mozik

A szuperhősfilmre péntektől vasárnapig további 3 millió dollárért (882 millió forintért) váltottak jegyet a nézők, akik a pandémia ellenére is elmentek a mozikba – számolt be a The Hollywood Reporter.

Wonder Woman 1984
/ Fotó: Warner Bros.

A Wonder Woman 1984 észak-amerikai bevétele így már elérte a 32,6 millió dollárt (9,6 milliárd forintot), míg tengerentúli jegyeladásaiból eddig 98,8 millió dollár (29 milliárd forint) folyt be. Ezzel a Warner Bros. produkciójának globális bevétele már 131,4 millió dollárra (38,6 milliárd forintra) rúg. Bár az Egyesült Államokban országos szinten az aktív fertőzések száma aggasztóbb, mint valaha, és a naponta regisztrált új betegek száma szinte állandóan a 10 000-hez közelít, Los Angeles-ben a hangsúly most mégis eltolódni látszik a 2020 tavaszán tapasztalt teljeskörű lezárásokhoz hasonló járványügyi intézkedésekről.

A Dreamworks és a Universal is a dobogón

A DreamWorks animációs filmje, a Croodék: Egy új kor a második lett a mozis toplistán 1,8 millió dolláros (529 millió forintos) jegybevétellel, amivel együtt globális jegyeladása már 127,8 millió dollár (37,5 milliárd forint).

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A Universal A kapitány küldetése című westernfilmje, amelynek főszerepét Tom Hanks alakítja, 1,2 millió dollárral (353 millió forinttal) lett a hétvégi toplista harmadik helyezettje. Karácsonyi bemutatása óta gyűjtött észak-amerikai jegybevétele 7,1 millió dollár (kétmilliárd forint).

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból