A Nap fotója: Így emlékeztek meg magyar színészek a Woodstock jubileumi évéről

Elkaszálták a szervezők a Woodstock 50 fesztivált, amely az ikonikus rendezvény 50. évfordulójára emlékezett volna. Azonban a magyaroknak ez nem szegte kedvét, és a Budapest Park otthont adott ismert embereknek, akik tisztelegni akartak a szabadság fesztiválja előtt.

Augusztus 15-én emlékeztek meg ismertek magyarok a Budapest Parkban a Woodstock ikonikus fesztivál 50. évfordulójáról.

Woodstock Women Fashion 1969 45 880
Woodstock / Fotó: James Crouch / Bored Panda

A fellépők között volt Jordán AdélGryllus Dorka, Ónodi EszterSimon KornélThuróczy SzabolcsTörőcsik FranciskaTrokán Nóra, valamint Jamie WinchesterVitáris Iván és Chris Mattheisen.

Legyünk újra hippik! Ötven éves a Woodstocki Fesztivál

Trapézgatya, szabadszerelem és bombazenék – Woodstock hallatán ezek a szavak jutnak elsőként eszembe. 1969 augusztus Bethel. Akkoriban még egy huncut gondolat sem voltam. Mégis kora tinédzserkorom a legendás Woodstocki Fesztivál bűvöletében telt: Janis Joplin, Jimi Hendrix, Joan Baez Woodstocki Fesztivál

Július végén vált ismertté, hogy Miley Cyrus lemondta fellépést, és így tettek korábban számos más fellépők is, köztük Jay-Z, aki a zárókoncertet adta volna a híres woodstocki fesztivál 50. évfordulóján, augusztus 16. és 18 közötti rendezvényen. Annyira sokan mondták le, hogy inkább meg sem rendezték.

A Budapest Parkban lévő megemlékezésen Gryllus Dorka, Christopher Mattheisen és Simon Péter adják a nap fotóit.

Június végén pedig régészek is próbáltak ásatásokat végezni. Szerették volna kideríteni, a hippik milyen kincseket hagytak hátra a sártengerben.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk