Fesztivál Annyira sokan mondták le a fellépéseket, hogy inkább lefújták...

Annyira sokan mondták le a fellépéseket, hogy inkább lefújták az egész Woodstockot

Promóció

Végleg lefújták a Woodstock 50 jubileumi fesztivált – értesült a Variety számos forrásból.

Promóció

A jegyárusokat és részvényeseket arról értesítették szerda reggel, hogy a nehézségekkel küzdő fesztivált nem fogják megrendezni – olvasható a Variety oldalán.

Kedden vált ismertté vált, hogy Miley Cyrus lemondta fellépést, és így tettek korábban számos más fellépők is, köztük Jay-Z, aki a zárókoncertet adta volna a híres woodstocki fesztivál 50. évfordulóján, augusztus 16. és 18 közötti rendezvényen.

John Fogerty, aki negyedszázada a Creedence Clearwater Revival zenekar frontembereként vett részt Woodstockban, szintén nem vesz részt a fesztiválon.

Az első woodstocki Fesztivál 1969-ben / Képünk illusztráció / Fotó: Rralph Ackerman / Getty Images

A Woodstock 50 fesztivált a New York állambeli Watkins Glen International autóversenypályán akarták eredetileg megrendezni, és az 50 évvel ezelőtti poptörténeti jelentőségű fesztiválra emlékező eseményre több mint 80 fellépő művészt hívtak meg, köztük Jay-Z-t, John Fogertyt és Miley Cyrust is.

A Watkins Glen International vezetése azonban júniusban váratlanul felmondta a szerződést a szervezőkkel.A fesztiválnak a múlt héten új helyszínt találtak, a Maryland államban lévő Columbia amfiteátrumát.

Legyünk újra hippik! Ötven éves a Woodstocki Fesztivál

Trapézgatya, szabadszerelem és bombazenék – Woodstock hallatán ezek a szavak jutnak elsőként eszembe. 1969 augusztus Bethel. Akkoriban még egy huncut gondolat sem voltam. Mégis kora tinédzserkorom a legendás Woodstocki Fesztivál bűvöletében telt: Janis Joplin, Jimi Hendrix, Joan Baez Woodstocki Fesztivál

A szervezők akkor azt közölték, dolgoznak azon, hogy a fellépő művészekkel egyetértésre jussanak a koncert helyszínének megváltoztatása miatt.

Ha a zenészek eljönnek, meg fogjuk tartani a rendezvényt – nyilatkozta mált szerdán az egyik illetékes.

Woodstock Fesztivál 1969-ből / Fotó: Getty Images

A jubileum fesztivál megrendezése már áprilisban megkérdőjeleződött, amikor egyik fő szponzoruk, Dentsu japán cég egyik vállalata kivonult az eseményről.

Régészek hippi kincseket keresnek Woodstockban

1969 augusztus közepén több mint 400.000 ember zarándokolt el Bethelbe, a New York állambeli kisvárosba, hogy élőben láthassa többek között Jimi Hendrix-et, Janis Joplint, Jim Morrisont és a The Doors-t és a Blood, Sweat and Tears-t. A Woodstocki Fesztiválon az extatitikus hétvégén a jófajta zene mellett LSD-ből és marihuánából sem volt hiány.

A vállalat arra hivatkozott, hogy az előkészületek megakadtak, és a szervezők nem tudják garantálni a közönség és a fellépők egészségét és biztonságát.

ForrásVariety
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3