Olvasom A kiadók nem kérnek Woody Allen memoárjából

A kiadók nem kérnek Woody Allen memoárjából

Promóció

Woody Allen körbejárta a kiadókat a memoárja kéziratával, de senki sem kért belőle. A visszautasítás-sorozat hátterében a rendező személyét övező botrány állhat, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A Metoo-mozgalomnak köszönhetően ismét előtérbe kerültek az Allen elleni vádak, miszerint molesztálta az akkor hétéves lányát, Dylan Farrow-t. Hollywood elzárkózott a rendezőtől, az Amazon a filmjeit sem mutatja be. Köztük a már leforgatott A Rainy Day in New Yorkot sem.

Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld utat

Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna. Ám csütörtökön bejelentették, hogy “semmiféle bemutató dátumot nem tűztek ki,” értesült a The Guardian . Timothée Chalamet és Selena Gomez is szerepel. A rendező egy 5 filmre szóló megállapodást írt alá az Amazon Studios-szal Az Amazon arról nem nyilatkozott, hogy mi áll a döntés hátterében.


Több rendező és színész ígérte, nem dolgozik többé együtt a rendezővel, mint például Greta Gerwig, Colin Firth, Ellen Page, Michael Caine és Timothée Chalamet. Néhány kiadói ügyvezető toxikusként jellemezte a közös munkát Allennel a Metoo korszakában.

Az Amazon védi döntését Woody Allen filmjeinek elutasítása ügyében

Az Amazon azután jegelte az Allen-filmeket, miután újra előkerültek a rendezőt ért vádak, miszerint molesztálta fogadott lányát, Dylan Farrow-t. Allen mindig tagadta a vádakat, rendőrségi nyomozás is volt az ügyben, de nem tartóztatták le. Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna.


Daphne Merkin író, egyben Woody Allen régi barátja elárulta, Allen régóta dolgozik a memoáron. Állítása szerint az alkotás nem tudná teljesen tisztázni a dolgokat, de elmesélné a rendező verzióját a történtekről.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3