Jason Statham a Wrath of Manben oly’ természetesen gyilkol, mint a lélegzetvétel

Guy Ritchie újra akcióban, újra Jason Stathammel, ezúttal a Wrath of Man filmen dolgoznak együtt.

Jason Statham mellett Post Malone is feltűnik a Wrath of Manben

Jason Statham mindig is egy kemény figura volt a filmvásznon, de most úgy tűnik a Wrath of Man előzetese alapján, jóval magasabbra fogja tenni a lécet, írja a Collider. Történt ugyanis, hogy újra a Blöff, A Ravasz, az Agy és a füstölgő puskacső, valamint a Revolver után újra Guy Ritchie-vel dolgozik Stathammel.

A Wrath of Man hőse egy rejtélyes pénzszállító, aki hihetetlen profizmussal és kegyetlenséggel öli meg azokat, akik megtámadják a rakományt. Hamar kiderül, hogy nem csupán a gyilkolás öröméért választotta ezt a szakmát, hanem a fia gyilkosait keresi, így gyakorlatilag mindenkit lemészárol, aki csak az útjába kerül.

Wrath-Of-Man-Film-Elozetes-Jason-Statham-Post-Malone-Guy-Ritchie
Hamarosan érkezik a Wrath of Man / Scott Eastwood (b), Jason Statham (k) és Post Malone (j) / Fotó: Lionsgate

Guy Ritchie a filmet nem csupán rendezőként, hanem forgatókönyvíróként is jegyzi, a főszerepre pedig Jason Stathamet sikerült megcsípnie, akivel ez a negyedik közös munkája. Statham mellett pedig például Scott Eastwood, a tavaly 90. életévét betöltő Clint Eastwood fia, valamint Jeffrey Donovan, Laz Alonzo, de még a Sziget Fesztivált megjárt Post Malone is feltűnik a filmben.

Egyelőre nem tudni, mi lesz a magyar címe

A történet egyszerű, az előzetes alapján igazán kemény összecsapásokra és nagyon menő, látványos lövöldözésekre számíthatunk.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A film magyar címét egyelőre nem ismerjük, a sztori viszont vállaltan Nicolas Boukhrief 2004-es, A pénzszállító című filmjén alapul.

Az amerikai bemutató májusban lesz.

Wrath of Man - Official Trailer (2021) Jason Statham, Guy Ritchie

Check out the action-packed trailer for director Guy Ritchie's upcoming movie, Wrath of Man.In Wrath of Man, Jason Statham stars as a new cash truck security...

Úgy tűnik egyébként, a hasonló, bosszúállós-mészárlós akciófilmeknek reneszánsza van. A John Wick-trilógia irdatlan nagy népszerű, amelyben Keanu Reeves bosszút áll szinte mindenkit és olyan természetessel gyilkolja az ellenfeleket, mint a lélegzés. Tavaly júniusban egyébként bejelentették, hogy a 4. és az 5. rész egyszerre forgatják.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból