Rajzfilmsorozat készül a legendás X-akták sorozatból

Animációs vígjátéksorozat formájában tér vissza a képernyőkre az X-akták, amelynek címe Albuquerque  lesz.

A kultikus sci-fi-sorozat visszatér

A The X-Files: Albuquerque címen futó projekt executive producere az a Chris Carter, akinek az eredeti szériát is köszönhetjük. Az X-akták B-csapata kétbalkezes ügynökökből áll, akik a maguk humoros módján megpróbálják felgöngyölítenie a rejtélyes ügyeket, amelyekkel Mulder és Scully sem foglalkoztak.

x aktak rajzfilm
/ Kép Deviant Art/IYEOFO

A sorozat egykori legendás színészei, Gillian Anderson és David Duchovny egyelőre semmilyen formában nem vesznek részt a 20th Televison és a Fox Entertainment produkciójában.

Az eredeti sorozat népszerűsége máig töretlen

Az eredeti X-akták kilenc évadot és két mozifilmet élt meg. Mulder és Scully ügynök pedig legendás karakterekké váltak, világhírűvé téve az őket alakító színészeket is. 2016-ban és 2018-ban egy-egy évadban még visszatértek kedvenc ügynökeink újabb misztikus esetek megoldásával.

A király visszatér: Elvis Presley főszereplésével készül animációs sorozat

A Netflix bejelentette, hogy Elvis Presley halálának 42 évfordulójára felnőtteknek szóló animációs vígjátéksorozatot rendel Agent King címmel Priscilla Presley-től és John Eddie-től. A Netflix partnerei a projektben az Authentic Brands Group, Sony Pictures Animation, és Sony Pictures Television. A sorozatban Elvis Presley egy szuperkémet alakít, aki egy titkos kormányprogramban dolgozik, hogy felvegye a harcot a sötét erőkkel, amelyek rettegésben tartják az országot.

A CBS is próbálkozott hasonló projekttel, hiszen a Start Trek: Lower Decks szintén animációs vígjátéksorozatként bővítette sci-fi franchise univerzumát.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból