Az X-Faktor 4. élő adásában duetteket hallgathatnak a tévénézők és a jelenlévők. Vanek Andor és Keresztes Ildikó produkciója annyira ámulatba ejtő volt, hogy állva tapsoltak.

Az X-Faktor 2019-es idényének mind a négy mentora, de még a 4. élő adás teljes közönsége is felállva tapsolta Keresztes Ildikó és Vanek Andor produkcióját, A csönd évét.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nehéz megszólalnom, csodálatos volt az az alázat, ahogy dolgoztatok, ahogy segítettétek egymást[/perfectpullquote]

– mondta Dallos Bogi a duett után. Hozzátette, szerinte a múlt héten átütő dolog történt, és Vanek Andornál megtört a jég.

X Faktor 2019 4 Élő Adás Kiesők Duettek Vanek Andor X Faktor Keresztes Ildikó
Vanek Andor És Keresztes Ildikó Duettje Az X-Faktor 2019-Es Idényének 4. Élő Adásában, December 7. / Fotó: Rtl Klub

Puskás Peti szerint olyannyira, hogy Vanek Andor a győzelemre is esélyessé vált.

Az X-Faktor 4. élő adásában is szabályt változtatnak

Az X-Faktor 2019-es idénye lassan a végéhez közeledik. A harmadik élő adásban Burai Renátó és Bagdi Enikő búcsúzott. (A múlt heti adásról ebben és ebben a cikkben írtunk részletesen.) A mentorok közül már csak ByeAlex és Gáspár Laci mentoráljai vannak versenyben.

“Na ez egy duett volt” – folytatta elismerően Gáspár Laci. “Már az elején, amikor kinyújtottad a kezed Ildikó felé, ahogy egymásra figyeltetek, a szólamok, fel volt építve az egész.”

Majd azt mondta, szeretne egyszer ő is egy dalt énekelni Andorral, annyira különleges énekesnek tartja.

“Minden eddiginél jobb voltál, jobbak voltatok együtt. Ez éneklés” – dicsérte mentoráltját ByeAlex.

A produkció:

Az értékelés:

Vanek és Keresztes a duett előtt:

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet