Követem Média Az X-Faktor 4. élő adásában is szabályt változtatnak

Az X-Faktor 4. élő adásában is szabályt változtatnak

Promóció

Az X-Faktor 2019-es idényének harmadik élő show-jában szabályváltozást eszközöltek. Ám az új, immáron 4. élő adásban is módosítottak. 

Már csak négyen versenyben

Promóció
- Advertisement -

Az X-Faktor 2019-es idénye lassan a végéhez közeledik. A harmadik élő adásban Burai Renátó és Bagdi Enikő búcsúzott. (A múlt heti adásról ebben és ebben a cikkben írtunk részletesen.) A mentorok közül már csak ByeAlex és Gáspár Laci mentoráljai vannak versenyben.

Videón, ahogy Bagdi Enikő megjósolta, kiesik az X-Faktor harmadik élő adásából

Múlt hétvégén lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének a harmadik élő adása is, amely során Burai Renátó mellett Bagdi Enikő esett ki. Egy, a műsor előtt készült interjúból pedig kiderül, megjósolta úgy érezte Bagdi, hogy ő esik ki. A harmadik élő adásban záporos kritika érte Bagdi Enikőt minden mentor felől.

Így néz ki a mezőny: Zdroba Patrik, Manuel, Ruszó Tibor, Vanek Andor.

A 4. élő adás is módosul az X-Faktorban

Az RTL Klubtól származó információnk szerint az X-Faktor 2019-es szériájának 4. élő adásában (csakúgy, mint 2018-ban) mind a négy, még versenyben lévő énekes egymás után két produkciót is előad.

X-Faktor nagyválogató harmadik nap, 2019. június 18-án / Fotó: RTL Klub

Az első performansz nem egyedül, hanem egy-egy ismert előadő társaságában zajlik. Zdroba Patrik és Miklósa Erika világhírű operaénekes, Vanek Andor és Keresztes Ildikó, Manuel és Kállay-Saunders András, míg Ruszó Tibor és Kökény Attila közösen duettezik.

Mindkét produkció alatt szavazhatnak a nézők

Értesüléseink szerint mind a két produkció alatt szavazhatnak a nézők. A mentorok minden egyes dal után értékelik a versenyzőket, azonban csak a második után, a nézői szavazás lezárását követően döntenek afelől, hogy az adott versenyző érdemel-e széket.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

Ha a 4-ből legalább 3 mentor úgy dönt, hogy továbbjuttatná, akkor leülhet az egyik székre, ha egyik sem vagy csak egy mentor, akkor a veszélyzónába kerül. Viszont ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor a leadott nézői voksok döntenek.

A zsűri most is csak két énekest ültethet le, a harmadiktól pedig a nézők voksolás útján felállítanak egy versenyzőt.

Az a két énekes, aki a műsor végén széket kap, automatikusan bekerül a jövő heti, immáron 5. élő adásba, azaz a döntőbe. A két állva maradt versenyző közül pedig a nézők egy játékost tudnak még továbbjuttatni a dobogós mezőnybe.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3