Az X-Faktor 2019-es idényének harmadik élő show-jában szabályváltozást eszközöltek. Ám az új, immáron 4. élő adásban is módosítottak. 

Már csak négyen versenyben

Az X-Faktor 2019-es idénye lassan a végéhez közeledik. A harmadik élő adásban Burai Renátó és Bagdi Enikő búcsúzott. (A múlt heti adásról ebben és ebben a cikkben írtunk részletesen.) A mentorok közül már csak ByeAlex és Gáspár Laci mentoráljai vannak versenyben.

Videón, ahogy Bagdi Enikő megjósolta, kiesik az X-Faktor harmadik élő adásából

Múlt hétvégén lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének a harmadik élő adása is, amely során Burai Renátó mellett Bagdi Enikő esett ki. Egy, a műsor előtt készült interjúból pedig kiderül, megjósolta úgy érezte Bagdi, hogy ő esik ki. A harmadik élő adásban záporos kritika érte Bagdi Enikőt minden mentor felől.

Így néz ki a mezőny: Zdroba Patrik, Manuel, Ruszó Tibor, Vanek Andor.

A 4. élő adás is módosul az X-Faktorban

Az RTL Klubtól származó információnk szerint az X-Faktor 2019-es szériájának 4. élő adásában (csakúgy, mint 2018-ban) mind a négy, még versenyben lévő énekes egymás után két produkciót is előad.

X Faktor 2019 4 Élő Adás
X-Faktor Nagyválogató Harmadik Nap, 2019. Június 18-Án / Fotó: Rtl Klub

Az első performansz nem egyedül, hanem egy-egy ismert előadő társaságában zajlik. Zdroba Patrik és Miklósa Erika világhírű operaénekes, Vanek Andor és Keresztes Ildikó, Manuel és Kállay-Saunders András, míg Ruszó Tibor és Kökény Attila közösen duettezik.

Mindkét produkció alatt szavazhatnak a nézők

Értesüléseink szerint mind a két produkció alatt szavazhatnak a nézők. A mentorok minden egyes dal után értékelik a versenyzőket, azonban csak a második után, a nézői szavazás lezárását követően döntenek afelől, hogy az adott versenyző érdemel-e széket.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

Ha a 4-ből legalább 3 mentor úgy dönt, hogy továbbjuttatná, akkor leülhet az egyik székre, ha egyik sem vagy csak egy mentor, akkor a veszélyzónába kerül. Viszont ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor a leadott nézői voksok döntenek.

A zsűri most is csak két énekest ültethet le, a harmadiktól pedig a nézők voksolás útján felállítanak egy versenyzőt.

Az a két énekes, aki a műsor végén széket kap, automatikusan bekerül a jövő heti, immáron 5. élő adásba, azaz a döntőbe. A két állva maradt versenyző közül pedig a nézők egy játékost tudnak még továbbjuttatni a dobogós mezőnybe.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet