Az X-Faktor 2019-es idényének döntője a végéhez közeledik. Az első eredmény már hivatalos is: Zdroba Patrik, Gáspár Laci mentoráltja esett ki.

Zdroba Patrik 3. helyezettként esett ki az X-Faktor 2019-es idényének döntőjéből. Ez azt jelenti, hogy ByeAlex mindkét mentoráltja versenyben van, tehát mindenképp az ő mentoráltjai közül kerül ki győztesen az idei X.

X Faktor 2019 Dnt Kiesett Nyertes Zdroba Patrik
Zdroba Patrik Az X-Faktor 2019-Es Szériájának 3. Helyezettje / Fotó: Rtl Klub

Ruszó Tibor lélegezhetett fel először, az ő nevét mondta ki elsőként Kiss Ramóna, így ő már biztos lehetett benne, hogy továbbjut az utolsó körbe.

Utána kiderült, Zdroba Patrik a kieső a 700 ezer leadott szavazat alapján. Az egész stúdió állva ünnepelte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon hálás vagyok, hogy ez is sikerülhetett, ez volt a jóisten akarata, és én ezzel elégedett vagyok, hiszen megvalósult az álmom, Miklósa Erikával énekelhettem ezen a színpadon, és ennél nagyobb elismerés nem lehet. Ennek itt nem lesz vége[/perfectpullquote]

– ígérte.

Miklósa Erika és Zdroba Patrik új szintet képviselt az X-Faktor 4. élő adásában

Keresztes Ildikó és Vanek Andor után Miklósa Erika világhírű operaénekes és Zdroba Patrik duettezett az X-Faktor 2019-es idényének 4. élő adásában. Mint korábban beszámoltunk róla, nem csak szabályt változtattak a 4. élő adásban, hanem értesüléseinkre hivatkozva hírt adunk, kikkel duetteznek a versenyzők. Az X-Faktor 2019-es idénye lassan a végéhez közeledik.

Gáspár Laci csalódottnak tűnt természetesen, “magamat hibáztatom” – mondta.

Zdroba Patrik mindkét produkciója nagy siker volt, talán az első aratott egyértelműbb elismerést, amikor Celine Dion egyik slágerét énekelte el, miközben Gáspár Laci Deadpool-jelmezben balettozott körülötte.

Zdroba Patrik saját dala:

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet