Ruszó Tibor nyerte meg a 2019-es X-Faktor tehetségkutatót. A Speranta zenekar, aki az első élő adás utáb búcsúzott a show-tól, egy közös, backstage-ben forgatott videót töltött fel.

Véget ért a 2019-es X-Faktor december 14-én. A nyertes Ruszó Tibor, a második helyezett Vanek Andor, míg a dobogó alját Zdroba Patrik foglalta el. Ebben a cikkünkben felidéztük, hogyan jutott el Ruszó a győzelemig.

X Faktor 2019 Nyertese Ruszó Tibor
Ruszó Tibor, Az X-Faktor 2019-Es Idényének Győztese / Fotó: Rtl Klub

Nem sokkal az eredmény kihirdetése után a Speranta zenekar, aki az X-Faktor első élő adása után búcsúzott, egy korábban nem látott videót töltött fel a Facebook-oldalukra.

X-Faktor 2019: “Te vagy esélyes a győzelemre” – Ruszó Tibor és Kökény Attila duettje

Az X-Faktor 2019-es szériájának 4. élő adásában duettek is elhangzottak. Ruszó Tibor és Kökény Attila produkcióját is állva tapsolták a mentorok, egyedül Gáspár Laci maradt ülve. x faktor 2019 kiesők, x faktor 2019 4 élő adás, x faktor 2019 döntő, x faktor 2019 duettek

A hirtelen jött jammelés során Ruszó Tibor és a Speranta zenekar egy cigány dalt énekel, amelyet az első élő adás előtt rögzítettek. Mint írták a bejegyzésben, így próbálták oldani az első élő adás okozta feszültséget.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet