Követem Média A 2019-es X-Faktor első élő adása többéves rekordot döntött...

A 2019-es X-Faktor első élő adása többéves rekordot döntött meg

Promóció

A 2019-es X-Faktor első élő adása többéves rekordot döntött meg.

Promóció
- Advertisement -

Az élő adás legutóbb a 2013-as szezonban tudott a most szombatinál nagyobb közönségarányt elérni. Verebély Marcell, az RTL Klub tehetségkutatójának kreatív producere a Media1-nek azt mondta, már a jelentkezők összetételéből érezhető volt, hogy újra nagy lesz a műsor iránt az érdeklődés a fiatalok körében.

X-Faktor 2019 mentorai (balról jobbra): ByeAlex, Dallos Bogi, Puskás Peti, Gáspár Laci / Fotó: RTL Klub

Olyannyira sikeres lett, hogy a Nielsen Közönségmérés adatai alapján az X-Faktor hétvégi élő adása több éves rekordokat is megdöntött.

Ők az első kiesők a 2019-es X-Faktor élő show-jából

A mentorház izgalmas pillanatai után lezajlott a 2019-es X-Faktor első élő showja. Tizenkét döntős lépett színpadra szombat este, ám négy versenyző számára máris véget ért az RTL Klub népszerű tehetségkutatója. x faktor 2019 első kiesők, speranta, cool, anti bácsi, huszár aletta, x faktor mentorok

Ez azt jelenti, hogy 36,2 százalékos közönségaránnyal és 499 ezres nézőszámmal futott vasárnap a 18-49-es korcsoportban, és a showműsort a teljes lakosságból közel 1 millió 100 ezren látták, ezzel több éves rekordokat döntött meg az első élő show, mely a 4+ korcsoportban 30,8 százalékos közönségarányt ért el.

2013 óta nem volt ekkora az érdeklődés

Ha visszanézzük az elmúlt évek X-Faktorainak élő adásainak nézettségi adatait, az látszik, hogy legutóbb a 2013 szezon egyik élő showja hozott ennél nagyobb közönségarányt.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

Ez azt jelenti, hogy konkrétan öt éve nem volt ehhez foghatóan látványos eredmény, pedig a tévés piac azóta sokat változott, hiszen a nézők figyelméért mintegy 120 magyarországi tévécsatorna küzd.

A műsorhoz kapcsolódó legutóbbi beszámolónkban arról is írtunk, hogy a mentorok közül Puskás Peti és Gáspár Laci a tavalyi után ismét összeszólalkoztak. A holnap nap pedig újra a tévéképernyőkön lesz az új epizód, immáron mínusz négy jelentkezővel.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3