Követem Közélet „Miközben énekelted, féltem, hogy kifordulnak a belső szerveid” –...

„Miközben énekelted, féltem, hogy kifordulnak a belső szerveid” – Elindult az X-Faktor 2019

Promóció

Elindult az X-Faktor 2019-es idénye, annak első adása. Tóth Gabi helyett Dallos Bogi ül a mentorszékben a régiek mellett: ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti. Azonban az ideiben, úgy tűnik, szigorúbbak, megmondóbbak a jelentkezőkkel.

Elindult az X-Faktor 9. évada

Promóció
- Advertisement -

Október 5-én lezajlott az X-Faktor tehetségkutató 2019-es idényének első adása. És úgy tűnik, sem ByeAlex, sem Gáspár Laci, sem Puskás Peti, de még az új mentor, Dallos Bogi sem kímélte a jelentkezőket, ha nem hozták az elvárt színvonalat. Azt viszont bátran állíthatjuk, még mindig ByeAlex szúr oda a legkeményebben.

Elindult az X-Faktor 2019-es első adása / Dallos Bogi, ByeAlex / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A kilencedik évad első adásának legkeményebb tanácsait szemléztük. És volt példa a beszólásokra, hiszen kezdetben, mint megszokhattuk, leginkább kevésbé jó előadókat vonultat fel a műsor. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen valahogyan ki kell szűrni a tehetséges művészeket – és a showbusiness mi másra építene, mint a drámára. Az már más kérdés, hogy némely fellépőnek szólhatott volna egy-egy családtag vagy barát, hogy nem biztos, hogy van keresnivalója a színpadon, legfőképp az X-Faktor pódiumán, ahol milliók nézhetik.

Dallos Bogi az egyik első versenyzőt, aki egyébként az ő dalát, a We Allt énekelte, így küldte haza: „Köszi, hogy itt voltál, ez most nem sikerült, máskor se fog!”. Gáspár Laci sem fogta vissza magát, amikor úgy fogalmazott,

szokták mondani egy hangra, hogy olyan, mint a lepkefing, ez olyan volt, mint a madárszar.

A legkeményebb viszont egyértelműen ByeAlex volt. Az egyik énekesnek azt mondta: „Miközben énekelted, féltem, hogy kifordulnak a belső szerveid”. Egy másikat pedig az alábbi mondattal próbált meg örökre lebeszélni az éneklésről: „Én lehet, hogy rád gyújtanám a lakást, ha a szomszédom lennél.”

😂😂😂 X-Faktor 2019 hamarosan az RTL Klubon! 😇❤️ #xfaktorhu

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Szerencsére mutattak pár egészen ígéretes jelentkezőt is, például Bojás Eszter Annát. a lány egy ukulelével állt ki a színpadra, hogy elénekelje ByeAlex egyik dalát. A produkciót követően pedig elmondta, hogy egyébként katonának készül. Nagyon helyes volt és jól énekelt, Puskás Peti pedig ennek okán ki is jelentette, hogy „ilyen csajra van szüksége a világnak.”

De abba a lányba is azonnal beleszeretett az összes mentor, aki az előző évadban megismert Tamáska Gabriellához hasonlóan gyorsétteremben dolgozik, és úgy fogalmazott, hogy eddig csak a csibeburgereknek énekelt.

És hát tök jól tette, hogy jelentkezett, mert Bagdi Enikőnek elég menő hangszíne van, Dallos Bogi szerint ő lesz a magyar Billie Eilish, ByeAlex is szívesen írna neki dalokat.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

Az új évadban sem lehetett kihagyni a meséből ismerős „szegénylegény szálat”, most is megjelent a szerencsétlen hátterű tehetség, a MnlSide művésznéven rappelő, 18 éves Gödöllei Emánuel személyében, aki egy saját dallal állt ki a mentorok elé. Gáspár Laci szerint ez már egy kész sláger, ByeAlex pedig egyenesen kijelentette, hogy miatta szeretné megkapni a fiúk csapatát.

Dráma a színpadon

A műsor alatt a fiatal rapper produkciója volt az első alkalom, hogy egy kicsit mindenkinek könnyes lett a szeme. Csak aztán megjelent a színpadon egy 70 éves úr.

 

Kész csoda, hogy Balogh Antal Gézát nem Lilu vezette a mentorok elé a Keresem a családom zenéjére. És miért? A bácsi ugyanis úgy állt ki a mentorok elé, hogy azt mondta, tudja, hogy nem nyeri meg, mert énekelni és gitározni sem tud, de mindenképpen szeretné elénekelni Bródy János egyik dalát. Ezt azzal indokolta, hogy 35 éve nem látta a kisebbik öccsét, aki akkor kölcsönkért tőle ötezer forintot, majd eltűnt.

Bródy János: “Most az a szokás, hogy hamisítják a múltat mindenfelé”

Bródy János, tudvalevő, hogy nem a hatalom kedvenc zenésze. Az idei nyár elején Koncz Zsuzsával közös dalt írtak Ne mondd (hogy nincs remény) címmel. Többek között olyan sorok miatt válik kormánykritikussá, mint “ne mondd, hogy fenn, a várban a gyógyszer végleg elgurult, hamis a festett képen a hősi múlt.”

Aztán kiderült, hogy valamennyire a gitározás meg az éneklés is megy neki, ezért továbbjuttatták. És hogy ne maradjon meglepetés nélkül, hirtelen fellépett a színpadra a férfi öccse, akit az RTL Klub már korábban felkutatott neki.

A következő szombatokon még a további előválogatókat lehet megnézni. Ezt követően jönnek az igazi izgalmak! Ugyanis a táborban kiszórják a legtöbb embert, hogy aztán a maradékot is lefelezzék a mentorházas részekben, és végre elkezdődhessenek az élő adások.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3