A mentorház izgalmas pillanatai után lezajlott a 2019-es X-Faktor első élő showja. Az év legnézettebb műsorában tizenkét döntős lépett színpadra szombat este, ám négy versenyző számára máris véget ért az RTL Klub népszerű tehetségkutatója.

Négyen estek ki az első élő show-ból

Az X-Faktor idén négy kiesővel kezdődött, a rajongók körül sokan nehezteltek is a gyors tempó miatt: “De jó volt még akkor az X-Faktor, amikor párbajok voltak és minden héten csak egy előadó esett ki… Nekem nagyon hiányzik” – írta az egyik néző. Ugyanis a 12 indulóból mindössze csak 8-an juthattak tovább.

X Faktor 2019 Első Kiesők
Puskás Peti Szekciója, A Zenekarok, Akik Közül Ketten Is Kiestek: C.o.o.l És A Speranta / Fotó: Rtl Klub

Az elején a zsűri szavazata számít, amivel leültethetik az általuk legjobbnak ítélt előadót a 4 szék egyikére. Ha elfogynak a helyek, de az elsöprő performansz megköveteli az énekes továbbjutását, csere következik, mely alatt a nézőknek 90 másodpercük van szavazni arról, ki maradhat a ülve.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

Az előadások után a 4 széken ülő versenyző automatikusan továbbjut a következő élő show-ba, a többieknek a sorsáról pedig a közönség szavazata dönt.

Ők már biztosan ott lesznek a következő élő adásban

A versenyzők számára négy szék volt fenntartva, ők voltak a biztos továbbjutók. Manuel, Ruszó Tibi, Dárdai Blanka és Burai Renátó már biztos, hogy ott lesz a második élő show-ban.

„Miközben énekelted, féltem, hogy kifordulnak a belső szerveid” – Elindult az X-Faktor 2019

Elindult az X-Faktor 2019-es idénye, annak első adása. Tóth Gabi helyett Dallos Bogi ül a mentorszékben a régiek mellett: ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti. Azonban az ideiben, úgy tűnik, szigorúbbak, megmondóbban a jelentkezőkkel. x faktor 2019, x faktor 2019 első adás, x faktor 2019 mentorok

Akiket pedig a mentorok – Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti – nem ültettek le, vagy a nézők csereszavazati alapján felállítottak, automatikusan veszélyzónába kerültek, ahonnan a második körös szavazás során szintén a nézők dönthettek a továbbjutókról.

Ők estek ki a 2019-es X-Faktorból

X Faktor 2019 Mentorok Élő Adás
A 2019-Es X-Faktor Mentorai / Fotó: Rtl Klub

A veszélyzónások közül került ki a négy kieső: a 2019-es X-Faktor az első élő show-ban nyújtott produkciója után Anti bácsi, Huszár Aletta, a C.O.O.L. és a Speranta számára ért véget.

Anti bácsi produkciója

Az első kiesőtt között Anti bácsi.

Speranta produkciója

Sokakat meglepett, hogy az idei X-Faktor miatt alakult Speranta is a kiesés sorsára jutott.

Huszár Aletta produkciója

Huszár Aletta Csillag vagy fecske produkciója sem volt elég a bennmaradáshoz.

C.O.O.L. produkciója

A C.O.O.L. számára véget ért a 2019-es X-Faktor.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk