Az X-Faktor-győztes Ruszó Tibi: „Idén végre senki sem marad éhes karácsonykor”

A 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibor nagyon várja a karácsonyt, hiszen idén, mint mondta, “végre senki sem marad éhes”, mondta a Blikknek.

A 2019-es X-Faktor győztese és családja igen szegény körülmények közt él, ám ez sosem jelentett akadályt abban, hogy az egész család együtt ünnepeljen.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nálunk az a hagyomány, hogy az összes testvér, unokatestvér összegyűlik, és együtt zenélünk, énekelünk[/perfectpullquote]

– árulta el a lapnak Ruszó Tibor.

X-Faktor 2019: “Ahogy még Ruszót Tibit nem láttátok” – Így oldotta a feszültséget a backstage-ben

Véget ért a 2019-es X-Faktor december 14-én. A nyertes Ruszó Tibor, a második helyezett Vanek Andor , míg a dobogó alját Zdroba Patrik foglalta el. Ebben a cikkünkben felidéztük, hogyan jutott el Ruszó a győzelemig. Nem sokkal az eredmény kihirdetése után a Speranta zenekar, aki az első élő adása után búcsúzott, egy korábban nem látott videót töltött fel a Facebook-oldalukra.

Soha nem titkolta, anyagi helyzetük gyakran rányomta a bélyegét a szeretet ünnepére.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mivel sokszor nem volt pénzünk, így kevés ajándék volt a fa alatt. Anyuék arra mindig figyeltek, hogy a gyerekeknek legyen meglepetés, de egymásnak időnként nem adtak semmit. Amióta felnőttem, igyekszem mindig valami aprósággal kedveskedni nekik, de idén még titok, mit rejtek a fa alá[/perfectpullquote]

– mondta a lapnak Ruszó. Mint hozzátette, a rántott hús a kedvence, de eddig ritkán volt náluk. Édesanyja megígérte, a krumplisaláta mellé idén annyit süt, amennyit csak szeretne.

ruszó tibor x faktor 2019 győztes otthona családja
A 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibor / Fotó: RTL Klub

Korábban az ünnepeken is kevés étel jutott az asztalra, mondta a műsor győztese, de idén biztosan több lesz!

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bár a nyereményt még nem kaptam meg, van mit ünnepelnünk, szóval remélem, senki nem marad éhes, amikor feláll az asztaltól[/perfectpullquote]

– mondta boldogan az X-Faktor győztese, aki az országos ismertségen felül 12 millió forintot nyert, így biztos benne, hogy a családját is sokkal jobban tudja támogatni, mint eddig.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból