Az X-Faktor 2019-es szériájának harmadik élő adása nem csak azért volt érdekes, mert egy újabb kieső búcsúzhat a show-ból, hanem új szabályokat is hozott az RTL Klub.

Tavaly nagy változtatásokat eszközöltek az X-Faktor élő adásaiban, a kiesés folyamata teljesen átalakult. A korábbi rendszerrel szemben a műsor alatt nincs végig szavazás. Szombat este az eddig kizárólag nézőkre épülő szavazási rendszer és a székes védettséges módszer is működik majd, mivel a versenyzőknek két-két dalt kell előadniuk. Az új szabályokról ebben a cikkben írtunk hosszabban. Így vágtak neki a második élő adás után a felére csökkent mezőny versenyzői.

Bagdi Enikő X Faktor 2019 Kiesett Harmadik Élő Adás
Bagdi Enikő Az X-Faktor 2019-Es Szériájának Újabb Kiesője, Aki A Harmadik Élő Adásban Búcsúzott / Fotó: Rtl Klub

A harmadik élő adás után Bagdi Enikő távozott a műsorból, aki Rúzsa Magdi Egyszer című dalát vitte színpadra. ByeAlex szerint “puszulat, hamiskás, vernyogás” jellemezte az előadást.

 

Puskás Peti szerint Bagdi Enikőnek nem volt egy tiszta hangja sem az éneklésében, rossz volt hallgatni őt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy énekverseny, fontos, hogy legalább egy hangot eltaláljunk, neked egyet se sikerült[/perfectpullquote]

– értékelt Puskás.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

“Vérzik a szívem érted” – mondta Gáspár Laci. Az utolsó pár másodperc megérintette őt, de a dallal szerinte sem tudott Bagdi Enikő mit kezdeni. “Nem volt értelmezve a dallam. Meg se volt tanulva (sic!) a dal.”

A legkeményebben ByeAlex fogalmazott:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez azért rendkívül kellemetlen, mert ez már az élőshow. Az előválogatóban azt mondtam volna, ez pusztulat volt. Nagyon hangon kívüli valami volt, egy hamiskás vernyogás[/perfectpullquote]

– mondta ByeAlex. “Enikőt elvitték az érzelmei, ezt is figyelembe kell venni” – próbálta a mentoráltját megvédeni Dallos Bogi.

Alább nézhető meg a mentorok értékelése:

 

Ezek után nem volt nagy meglepetés, hogy a nézők szavazatai alapján ő esett ki a harmadik élő adás első fordulójából.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet