Bagdi Enikő és Burai Renátó a két kieső az X-Faktor 2019-es idény harmadik élő adásának.

Alig egy órája számoltunk be arról, hogy az X-Faktor harmadik élő adásának első felében Bagdi Enikő az első kieső.

“Pusztulat, hamiskás vernyogás” – Bagdi Enikő az X-Faktor újabb kiesője

Az X-Faktor 2019-es szériájának harmadik élő adása nem csak azért volt érdekes, mert egy újabb kieső búcsúzhat a show-ból, hanem új szabályokat is hozott az RTL Klub. x faktor 2019 kieső, bagdi enikő kiesett, x faktor 2019 harmadik élő adás, x faktor mentorok 2019,

Ám máris kiderült, kit nem szavaztak be a nézők a negyedik élő adásba: Burai Renátó. Ez azt jelenti, hogy hatról négyre csökkent a mezőny a vasásrnap esti kétkörös verseny végére. Sőt, az is világossá vált, hogy mindössze két mentor énekesei vannak versenyben.

X Faktor 2019 Kieső Burai Renátó Bagdi Enikő
X-Faktor Második Elő Adás, 2019. November 23. / Fotó: Rtl Klub

Mivel Bagdi Enikő volt az utolsó női versenyző múlt hét óta, így ő lett a „2019-es X-Faktor női hangja”.

Miután Bagdi kiesett, a 3. élő adás 2. felében a bennmaradó 5 versenyzőnek még egy dalt kellett előadniuk. Ekkor ismét visszatért a már megszokott székes rendszer, de ezúttal a mentorok már csak két énekest ültethettek le. Az élő adás legvégén pedig még egy énekes kiesett: Burai Renátónak kellett távoznia.

Szabályokat változtat az X-Faktor, már a harmadik élő adásban

Tavaly nagy változtatásokat eszközöltek az X-Faktor élő adásaiban, a kiesés folyamata teljesen átalakult. A korábbi rendszerrel szemben a műsor alatt nincs végig szavazás. A produkció egy úgynevezett székes védettségi módszert vezetett be, ami a műsor idei első két adásában is látható volt. A harmadik élő adástól viszont, az eddigiekhez hasonlóan, szabályváltozást hoztak.

Így a jövő heti adásban, azaz az X-Faktor elődöntőjében már csak négyen – Gáspár Laci egy, míg ByeAlex mindhárom versenyzője – folytathatják. A Top4-es mezőnyben Zdroba Patrik, Ruszó Tibi, Vanek Andor és Manuel került.

Burai Renátó produkciója:

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk