Nemrég ért véget az X-Faktor 2019-es idényének 2. élő adása, ezzel pedig a felére csökkent a mezőny, hiszen ketten is kiestek.

Rendhagyó módon a korábbi X-Faktor-idényekhez képest már az első élő adás után négyen hagyták el a tehetségkutatót. A C.O.O.L., a Speranta, Huszár Anett és Anti bácsi számára hamar véget ért az élő adás.

Ők az első kiesők a 2019-es X-Faktor élő show-jából

A mentorház izgalmas pillanatai után lezajlott a 2019-es X-Faktor első élő showja. Tizenkét döntős lépett színpadra szombat este, ám négy versenyző számára máris véget ért az RTL Klub népszerű tehetségkutatója. x faktor 2019 első kiesők, speranta, cool, anti bácsi, huszár aletta, x faktor mentorok

Ahogyan múlt héten, úgy most is hatalmas harc folyt a továbbjutóknak fenntartott székekért a mentorok között. A tehetségkutató második élő adás színpadán 8 versenyző állt, ám a show végére kettőnek véget ért a verseny.

X Faktor 2019 Kiesők Második 2 Élő Adás
Ők Estek Ki Az X-Faktor 2019-Es Idényének Második Élő Adásából / Fotó: Rtl Klub

Zdroba Patrik és Ruszó Tibi biztosította be magát a harmadik élő show-ba, míg Dárdai Blanka, Vanek Andor, Burai Renátó és a Take 3 került a veszélyzónába.

X-Faktor mentorai egymásnak feszültek az első élő adásban

A múlt hétvégén, szombaton lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének első élő adása. Négyen is kiestek, de nem csak erről, hanem Puskás Peti és Gáspár Laci egymásnak feszüléséről emlékezetes maradt. x faktor 2019 kiesők, x faktor 2019 élő adás, puskás peti, gáspár laci, byealex, dallos bogi

A nézők 3 versenyzőt menthettek meg a kieséstől, és a szavazatok alapján Bagdi Enikő, Vanek Andor és Burai Renátó csatlakozhatott a továbbjutókhoz.

Dárdai Blankának és a Take 3 lánytriónak kellett búcsúznia az X-Faktortól.

A jövő héten már dupla produkciókkal készül a 6 versenyző.

Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlott a búcsúzás, az RTL Klub alábbi videójában izgulhatod végig:

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet