Követem Média X-Faktor mentorai egymásnak feszültek az első élő adásban

X-Faktor mentorai egymásnak feszültek az első élő adásban

Promóció

A múlt hétvégén, szombaton lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének első élő adása. Négyen is kiestek, de nem csak erről, hanem Puskás Peti és Gáspár Laci egymásnak feszüléséről emlékezetes maradt.

Tavaly történt már hasonló

Promóció
- Advertisement -

X-Faktor 2019-es élő adása elindult a múlt hétvégén, ám a mentorok közül Puskás Peti és Gáspár Laci egymásnak feszült / Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor 2019-es idényének mentorai közül Gáspár Laci és Puskás Peti már tavaly is egymásnak feszültek. Akkor kiabálásig fajult, a színfalak mögött ez tovább fokozódott. Idén viszont ingerült pillanatokat kapott lencsevégre a kamera. Ennek oka, hogy nem értettek egyet a felek.

ByeAlex mentoráltja, Vanek Andor produkciója után szólalkoztak össze, amikor Puskás Peti szerint Gáspár Laci nem volt őszinte a kevésbé jól sikerült fellépés után.

“Szerinted én elkentem? Szerintem nem finomkodtam” – kérte ki magának a megjegyzést Gáspár, aki nem sokkal később már saját versenyzője, Burai Renátó miatt hadakozott mentortársával, Dallos Boginak kellett lecsitítania.

Ők az első kiesők a 2019-es X-Faktor élő show-jából

A mentorház izgalmas pillanatai után lezajlott a 2019-es X-Faktor első élő showja. Tizenkét döntős lépett színpadra szombat este, ám négy versenyző számára máris véget ért az RTL Klub népszerű tehetségkutatója. x faktor 2019 első kiesők, speranta, cool, anti bácsi, huszár aletta, x faktor mentorok

Puskás is egyre ingerültebb lett, különösen miután társa gúnyos tapssal jelezte, mit gondol a szakmai véleményéről.

Saját mentoráltjait védte Gáspár?

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci / Fotó: Berecz Valter / 24.hu

Ilyen előzmények után következett Puskás zenekara, a Take3, a három lánynak a mentor szerint azért nem javasolt továbbjutást érő széket Gáspár Laci, hogy a saját versenyzőit védje.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

“Úgy érzem, ez nem igazságos, itt valami másról van szó” – mondta ingerülten Puskás, mire mentortársa értetlenkedve reagált. “Miért nem érted, Petikém?” – csattant fel Gáspár, és hamarosan már mindkettejüket a társaknak kellett csillapítani.

Talán ByeAlex és Dallos Bogi közbelépésének köszönhető, hogy végül nem fajult odáig a vita, mint tavaly. A Blikk próbálta elérni a két mentort, de ők nem kívántak nyilatkozni.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3