A múlt hétvégén, szombaton lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének első élő adása. Négyen is kiestek, de nem csak erről, hanem Puskás Peti és Gáspár Laci egymásnak feszüléséről emlékezetes maradt.

Tavaly történt már hasonló

X Faktor 2019 Élő Adás Kiesők Puskás Peti Gáspár Laci Mentorok
X-Faktor 2019-Es Élő Adása Elindult A Múlt Hétvégén, Ám A Mentorok Közül Puskás Peti És Gáspár Laci Egymásnak Feszült / Fotó: Rtl Klub

Az X-Faktor 2019-es idényének mentorai közül Gáspár Laci és Puskás Peti már tavaly is egymásnak feszültek. Akkor kiabálásig fajult, a színfalak mögött ez tovább fokozódott. Idén viszont ingerült pillanatokat kapott lencsevégre a kamera. Ennek oka, hogy nem értettek egyet a felek.

ByeAlex mentoráltja, Vanek Andor produkciója után szólalkoztak össze, amikor Puskás Peti szerint Gáspár Laci nem volt őszinte a kevésbé jól sikerült fellépés után.

“Szerinted én elkentem? Szerintem nem finomkodtam” – kérte ki magának a megjegyzést Gáspár, aki nem sokkal később már saját versenyzője, Burai Renátó miatt hadakozott mentortársával, Dallos Boginak kellett lecsitítania.

Ők az első kiesők a 2019-es X-Faktor élő show-jából

A mentorház izgalmas pillanatai után lezajlott a 2019-es X-Faktor első élő showja. Tizenkét döntős lépett színpadra szombat este, ám négy versenyző számára máris véget ért az RTL Klub népszerű tehetségkutatója. x faktor 2019 első kiesők, speranta, cool, anti bácsi, huszár aletta, x faktor mentorok

Puskás is egyre ingerültebb lett, különösen miután társa gúnyos tapssal jelezte, mit gondol a szakmai véleményéről.

Saját mentoráltjait védte Gáspár?

X Faktor 2019 Mentorok Gáspár Laci
Az X-Faktor Mentora, Gáspár Laci / Fotó: Berecz Valter / 24.Hu

Ilyen előzmények után következett Puskás zenekara, a Take3, a három lánynak a mentor szerint azért nem javasolt továbbjutást érő széket Gáspár Laci, hogy a saját versenyzőit védje.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

“Úgy érzem, ez nem igazságos, itt valami másról van szó” – mondta ingerülten Puskás, mire mentortársa értetlenkedve reagált. “Miért nem érted, Petikém?” – csattant fel Gáspár, és hamarosan már mindkettejüket a társaknak kellett csillapítani.

Talán ByeAlex és Dallos Bogi közbelépésének köszönhető, hogy végül nem fajult odáig a vita, mint tavaly. A Blikk próbálta elérni a két mentort, de ők nem kívántak nyilatkozni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet