A múlt hétvégén, szombaton lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének első élő adása. Négyen is kiestek, de nem csak erről, hanem Puskás Peti és Gáspár Laci egymásnak feszüléséről emlékezetes maradt.

1. Tavaly történt már hasonló

Az X-Faktor 2019-es idényének mentorai közül Gáspár Laci és Puskás Peti már tavaly is egymásnak feszültek. Akkor kiabálásig fajult, a színfalak mögött ez tovább fokozódott. Idén viszont ingerült pillanatokat kapott lencsevégre a kamera. Ennek oka, hogy nem értettek egyet a felek.

ByeAlex mentoráltja, Vanek Andor produkciója után szólalkoztak össze, amikor Puskás Peti szerint Gáspár Laci nem volt őszinte a kevésbé jól sikerült fellépés után.

“Szerinted én elkentem? Szerintem nem finomkodtam” – kérte ki magának a megjegyzést Gáspár, aki nem sokkal később már saját versenyzője, Burai Renátó miatt hadakozott mentortársával, Dallos Boginak kellett lecsitítania.

Ők az első kiesők a 2019-es X-Faktor élő show-jából

A mentorház izgalmas pillanatai után lezajlott a 2019-es X-Faktor első élő showja. Tizenkét döntős lépett színpadra szombat este, ám négy versenyző számára máris véget ért az RTL Klub népszerű tehetségkutatója. x faktor 2019 első kiesők, speranta, cool, anti bácsi, huszár aletta, x faktor mentorok

Puskás is egyre ingerültebb lett, különösen miután társa gúnyos tapssal jelezte, mit gondol a szakmai véleményéről.

X-Faktor 2019-es élő adása elindult a múlt hétvégén, ám a mentorok közül Puskás Peti és Gáspár Laci egymásnak feszült / Fotó: RTL Klub