A legutóbbi, harmadik élő adásból Burai Renátó mellett Bagdi Enikő búcsúzott az X-Faktor 2019-es idényétől. Egy, a show előtt készült interjúból kiderül, hogy Bagdi megjósolta a kiesését.

Múlt hétvégén lezajlott az X-Faktor 2019-es idényének a harmadik élő adása is, amely során Burai Renátó mellett Bagdi Enikő esett ki. Egy, a műsor előtt készült interjúból pedig kiderül, megjósolta úgy érezte Bagdi, hogy ő esik ki.

Bagdi Enikő X Faktor
Bagdi Enikő A Múlt Heti Élő Adásban Búcsúzott Az X-Faktor 2019-Es Idényétől / Fotó: Rtl Klub

A harmadik élő adásban záporos kritika érte Bagdi Enikőt minden mentor felől. A legkeményebben ByeAlex fogalmazott.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez azért rendkívül kellemetlen, mert ez már az élőshow. Az előválogatóban azt mondtam volna, ez pusztulat volt. Nagyon hangon kívüli valami volt, egy hamiskás vernyogás[/perfectpullquote]

– mondta a mentor.

“Pusztulat, hamiskás vernyogás” – Bagdi Enikő az X-Faktor újabb kiesője

Az X-Faktor 2019-es szériájának harmadik élő adása nem csak azért volt érdekes, mert egy újabb kieső búcsúzhat a show-ból, hanem új szabályokat is hozott az RTL Klub. x faktor 2019 kieső, bagdi enikő kiesett, x faktor 2019 harmadik élő adás, x faktor mentorok 2019,

Jól ráérzett Bagdi, ugyanis a ZSHOWtime nevű YouTube-csatornán Osváth Zsolt interjúvolta meg, amely az X-Faktor-adás előtt készült.

Az X-Faktor harmadik élő adásának 2. felében Burai Renátó esett ki

Alig egy órája számoltunk be arról, hogy az X-Faktor harmadik élő adásának első felében Bagdi Enikő az első kieső. Az X-Faktor 2019-es szériájának harmadik élő adása nem csak azért volt érdekes, mert egy újabb kieső búcsúzhat a show-ból, hanem új szabályokat is hozott az RTL Klub.

A videón 17:40-től látható a jelenet, amelyben Enikő azt mondja:

„Arra jutottam, az analízisem azt hozta ki eredményül, hogy valószínűleg ki fogok most esni, mert ha nem, akkor csalódni fogok az emberiségben, hogy mit esznek rajtam.”

BAGDI ENIKŐ: Bye Alex helyesebb, mint a Puskás Peti (Megjósolta a kiesését) | 1KANAPÉN XTRA

BAGDIENIKŐ #XFAKTOR #ZSHOWTIME #1KANAPÉ A videó Enikő kiesése előtt készült! INSTAGRAM: https://www.instagram.com/osvvath_zsolt https://www.instagram.com/ba…

És hogy mennyit keresnek a mentorok? Ebben a cikkben írtunk róla.

 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet