Megvédte mentoráltját, Árvavölgyi Patrikot az X-Faktor 2021-es mentora, ByeAlex a kommentelőktől.

ByeAlex: "Nem vagyok pudingos"

Az X-Faktorban a mentorok már kiválasztották, mely versenyzőket viszik tovább a mentorházba, a műsor Facebook-oldalán ehhez mérten nem kevés hozzászólás is érkezett. 

ByeAlex egyik versenyzőjét, Árvavölgyi Patrikot sok kritikával illették a kommentekben (az énekes közösségi oldalán is), sokak szerint nem érdemelte meg a továbbjutást, szemlézte a 24.hu.

Ezen hozzászólásokra reagált Facebook-oldalán a dalszerző-énekes, a műsor egyik mentora. Mint írta, számos kommentet kapott a közösségi oldalain, és elfogadja, ha nem értenek egyet vele, de “ez van”, a döntéseket úgyis ő hozza meg legvégül.

Nem vagyok pudingos. Lehet nyers vagyok és sokszor gyors, kíméletlen. De ilyen az élet is. Velem se finomkodott a magyar közönség, mikor 10 éve megjelentem a horizonton; így szocializálódtam. De az biztos, hogy mindig vállaltam a felelősséget és kiálltam a döntéseim mellett

– tette hozzá.

Árvavölgyi Patrik tehetséges, mély és gondolkodó lélek az X-Faktor mentora szerint

Árvavölgyi Patrikra ezt követően tért a bejegyzésében. Mint írta, “gyalázat és legalja, hogy tucatjával mocskolják egyik mentorházasomat”. Kiemelte a korát Árvavölgyinek, aki ByeAlex szerint “nem lehet olyan, mint amit a társadalmi játékban már elfogadtunk hétköznapinak, vagyis normálisnak”. Itt hozzátette, hogy a 17 éves versenyző tehetséges, mély és gondolkodó lélek.

Bejegyzését azzal zárta, hogy azon követői, akik “mindenféle pusztulatot (sic!) ideokád ellene, az gondolja végig, hogy ez a fiú és a családja valószínűleg ma minden ilyennek találkozik”.

Árvavölgyi produkcióját az alábbi videóban tekinthetitek meg:

A legutóbbi adásban is feszült volt a hangulat, nem csak a kommentelők körül, ugyanis Csobot Adél és Gáspár Laci között újra kialakult vita. Sőt, ezúttal már odáig eszkalálódott, hogy Csobotnak annyira elege lett, hogy egyenesen azt mondta, “leszarja, mit gondol” a mentortársa.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet