Parázs vita alakult ki az X-Faktor 2021-es évadának egyetlen női mentora, Csobot Adél közösségi oldalán. A kommentelők nehezményezték és nem értették, miért ő kapta meg a zenekarokat mint kategóriát.

Sokan nem értették, az X-Faktor szerkesztői miért Csobot Adélnak adták a zenekarokat

Az X-Faktor 2021-es évadában mentorként debütáló Csobot Adél sokak megdöbbenésére a zenekarokat kapta. A Promotions megjegyezte, ez azért is volt furcsa, mert a négy mentor közül neki van a legkevesebb tapasztalata a zenekarokat illetően. A bulvár hírportál továbbá megjegyezte, számos kommentelő szerint Csobot teljesen alkalmatlan erre a posztra. 

A tábor adásait követően nem csak a műsor közösségi oldalait lepték el a dühös nézői kommentek, de a szóban forgó mentor Instagram-oldalán is folyamatosan érkeznek a negatív hozzászólások.

Volt, aki szerint a zenekarok lesznek az első kiesők 10. évad élő show-jában, mert Csobot Adéllal egyszerűen semmire se fognak menni.

Ez borzasztó, első három kieső megvan. Sajnálom egyébként a bandákat. Nem téged kellett volna kapniuk. Miattad nem kaptak esélyt azok akik tényleg jók voltak. Hallgatni kellett volna a srácokra, de majd rájössz, csak már késő lesz

– írta egy kommentelő.

Csak a saját feje után menne?

Sokan azt is megjegyezték a mentorral kapcsolatban, hogy folyamatosan a saját feje után megy, és egyszerűen nem akarja meghallani a többi mentor tanácsait, és segítő szavait.

Kapcsolódó cikk

Nem véletlen, hogy ezt emelték ki sokan, hiszen több alkalommal adtunk hírt arról, mennyire összekülönbözött mentortársaival a véleménykülönbségek miatt Csobot. Mint megírtuk, múlt héten a zenekarok mentoraként dönthetett arról, kit visz a mentorházba, viszont akadtak olyan választásai, amikkel a mellette ülő zenészek nem értettek egyet. Gáspár Lacival pedig odáig fajult a kettejük közti vita, hogy Csobot egyenesen azt mondta, leszarja, mit gondol a mentortársa.

Mindazonáltal a szombati adás előtt közleményben azt mondta Csobot, hogy “megpróbálok a megérzéseimre is figyelni nagyon, a mentortársaim véleményére is és nyilván nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy ez egy zenei verseny, ahol nagyon jól kell tudni énekelni, zenélni, pláne hogyha a zenekarokról beszélünk”.

A hírportál megjegyezte, a csapatok sem számítottak arra, hogy végül Csobot Adélt kapják mentoruknak. Indoknak azt hozták fel, hogy a szembesítés pillanatában a tinikből összeállt Crush-on kívül senkinek sem volt őszinte a mosolya.

Nemrég a műsor Facebook-oldalán közzétették a jelenleg is sugárzott adás egyik jelenetét, amelynek során a Beneath The Skin zenekar énekelt. Mind Gáspár Laci, mind ByeAlex elképedve ült a produkció előtt, ám Csoboton ez nem látszott. Gáspár meg is jegyezte: “te is látod, hogy jó, jól énekel Gergő, jó a zenekar, de valahogy nem volt rád hatással, nem fogott meg téged”. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet