Betekintést adtak az apartmanjukba és hálószobájukba az X-Faktor 2021-es évadának versenyzői.

Mindenki nagyon imádja a lakását az élő show versenyzői közül

Mint múlt héten beszámoltunk róla, véget ért a válogató és a mentorházas időszak. Így elkezdődött szombaton az X-Faktor 2021-es, jubileumi évadának első élő show-ja, a versenyzők pedig már tűkön ülve várják, hogy megmutassák tehetségüket a színpadon is.

Az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzői egy budapesti apartmanban rejtőznek el a világ elől, ám az énekesek a Blikket beengedték titkos főhadiszállásukra, ahova már jóval az élő show előtt berendezkedtek. 

A kilenc énekest és a három csapatot öt hatalmas lakásban szállásolták el, ám rövid idő alatt annyira összebarátkoztak, hogy átmeneti otthonukban rendszeresen átjárnak egymáshoz szomszédolni, gyakorolni vagy egyszerűen csak csak beszélgetni. Az egyik rezidenciában Kocsis Paulina, Nagy Regina és Kántor Kamilla él.

Ministúdiót is kiépítettek az X-Faktor versenyzői

Ugyanazon az emeleten található még a három fiú szobája, amelyben Alee, Mehringer Marci és Tóth Roland lakik. Az énekesek mind a családi fészekből érkeztek, esténként közösen játszanak, órákat töltenek a tévé előtt, így kapcsolódnak ki a nap végén.

Kapcsolódó cikk

Egy emelettel feljebb még két apartmant foglalnak el a versenyzők. A lányok birodalmában Ferenczi Kamilla mutatta meg, hogyan is telnek a hétköznapjaik.

Az utolsó lakásban kapott helyet Imi Plaza és a The Palace zenekar. Bár a banda három tagja már összeszokott csapatot alkot, Imi nagyon gyorsan beilleszkedett, és mostanra elválaszthatatlanok lettek. A zenekar frontemberének szobájában egy mini stúdiót is kialakítottak.

A videót ezen a linken érhetitek el és tekinthetitek meg.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet