X-Faktor 2021: Beengedték az élő show versenyzői a kamerákat a hálószobájukba

Betekintést adtak az apartmanjukba és hálószobájukba az X-Faktor 2021-es évadának versenyzői.

Mindenki nagyon imádja a lakását az élő show versenyzői közül

Mint múlt héten beszámoltunk róla, véget ért a válogató és a mentorházas időszak. Így elkezdődött szombaton az X-Faktor 2021-es, jubileumi évadának első élő show-ja, a versenyzők pedig már tűkön ülve várják, hogy megmutassák tehetségüket a színpadon is.

Az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzői egy budapesti apartmanban rejtőznek el a világ elől, ám az énekesek a Blikket beengedték titkos főhadiszállásukra, ahova már jóval az élő show előtt berendezkedtek. 

A kilenc énekest és a három csapatot öt hatalmas lakásban szállásolták el, ám rövid idő alatt annyira összebarátkoztak, hogy átmeneti otthonukban rendszeresen átjárnak egymáshoz szomszédolni, gyakorolni vagy egyszerűen csak csak beszélgetni. Az egyik rezidenciában Kocsis Paulina, Nagy Regina és Kántor Kamilla él.

Ministúdiót is kiépítettek az X-Faktor versenyzői

Ugyanazon az emeleten található még a három fiú szobája, amelyben Alee, Mehringer Marci és Tóth Roland lakik. Az énekesek mind a családi fészekből érkeztek, esténként közösen játszanak, órákat töltenek a tévé előtt, így kapcsolódnak ki a nap végén.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Egy emelettel feljebb még két apartmant foglalnak el a versenyzők. A lányok birodalmában Ferenczi Kamilla mutatta meg, hogyan is telnek a hétköznapjaik.

Az utolsó lakásban kapott helyet Imi Plaza és a The Palace zenekar. Bár a banda három tagja már összeszokott csapatot alkot, Imi nagyon gyorsan beilleszkedett, és mostanra elválaszthatatlanok lettek. A zenekar frontemberének szobájában egy mini stúdiót is kialakítottak.

A videót ezen a linken érhetitek el és tekinthetitek meg.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk