A 2021-es, jubileumi X-Faktor eddigi talán legérdekesebb része következik ma este az RTL Klubon. Eldől, hogy kik lesznek majd ott az élőshow-ban, a legjobb 12 között.

Csobot Adél figyelni fog a mentortársak véleményeire

Csobot Adél, az X-Faktor egyetlen női mentora elárulta az érzéseit a mai adással kapcsolatban az RTL Klub közleményében. Kiemelte, hogy sokszínű csapatai, zenekarai vannak, és úgy érzi, pont ettől olyan izgalmas az egész.

“Megpróbálok a megérzéseimre is figyelni nagyon, a mentortársaim véleményére is és nyilván nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy ez egy zenei verseny, ahol nagyon jól kell tudni énekelni, zenélni, pláne hogyha a zenekarokról beszélünk” – jegyezte meg azzal kapcsolatban, hogy kiket vinne magával.

X-Faktor 2021 Mentorhaz
X Faktor Mentorház – Harmadik Nap (Zenekarok), 2021. Augusztus 10-Én / Fotó: Rtl Klub

Csobot ezen válasza azért is hathat furcsán a tévénézőknek, mert az előző adásokban rendre feszültséget okozott a mentortársaival való vitái, amely leginkább egymás véleményének meghallgatásából irányult. Mint megírtuk, múlt héten a zenekarok mentoraként dönthetett arról, kit visz a mentorházba, viszont akadtak olyan választásai, amikkel a mellette ülő zenészek nem értettek egyet.

Kapcsolódó cikk

Gáspár Lacival pedig odáig fajult a kettejük közti vita, hogy Csobot egyenesen azt mondta, leszarja, mit gondol a mentortársa.

Ma este kiderül, ki jut be az X-Faktor 2021-es évadának élőshow-jába

Csobot Adél a közleményben kitért arra is, hogy vannak kedvencei, olyan zenekarok, akikhez egy picit jobban kötődik, de nem döntött el előre semmit, hiszen akkor teljesen értelmetlen lenne a mentorház.

Azt keresem a versenyzőkben, hogy igazán különlegesek legyenek, megjegyezhetőek legyenek, hogy fel tudjunk rájuk figyelni és legfőkképpen azt, hogy a zenéjük magával tudjon ragadni

– mondta arra a kérdésre, mely szempontok szerint fog dönteni.

Ma este nyolc órakor tehát kiderül az is, hogy a zenekarok mellett a többi kategória versenyzői közül kiket visznek magukkal a mentorok az élőshow-ba.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet