Alee jobb életkörülményeket szeretne biztosítani a családjának az X-Faktor 12 milliós nyeremény által.

Az egész életét megváltoztathatja

Mint beszámoltunk róla, az idei X-Faktor győztese Alee lett. A Kevermesről, szegény családból származó 16 éves Balázs Alex (ismertebb nevén Alee) tudja, hogy hatalmas lehetőséget kapott az élettől, és igyekszik nem elszállni.

A Blikk az X-Faktor 2021-es döntője után megkérdezte a rappert, mire költi a nyereményét.

„Leírhatatlan ez az érzés. Mindenre számítottam, hihetetlen, hogy végül én nyertem. Nagyon jó volt itt lenni, és felépíteni valamit, ami az egész életemet megváltoztatja” – mondta a győzelem után a rapper.

Alee, az X-Faktor 2021-es győztese: Nem vagyok kapzsi

Alee korábban a műsorban kisfilmet is bemutatott arról, hogy igen szerény körülmények között nőtt fel, de ezt nem szégyelli. Szülei nem tudták anyagilag támogatni, testvéreivel együtt egy apró szobán osztozott, és már egészen fiatalon munkát vállalt, hogy megvehesse magának azt, amire vágyik.

„Most kaptam egy akkora anyagi támogatást, amely elindít az életben. A családomat is szeretném támogatni a pénzből, és az a célom, hogy jobb életkörülményeket tudjak nekik is biztosítani. Arra nagyon figyelek majd, hogy ez az összeg ne fogyjon el egy év alatt, nem szeretném, ha elveszne a pénz, nekem pedig elölről kéne kezdenem. Nem vagyok kapzsi, nem vágyom drága dolgokra, szóval nem magamra költöm el az egész nyereményt, de pénzből él az ember, ezért azt szeretném, ha a tizenkét millióból többet tudnék csinálni.”

Szeretne minél hamarabb Budapestre költözni, s minél gyakrabban fellépni, de az iskolát is szeretné befejezni.

A lap egyébként megszólaltatta a másik két döntőst is. A két lány közül Kocsis Paulina nagyon örül a második helyezettnek is, azonban Ferenczi Kamilla nem rejtette véka alá lesújtó véleményét. Szerinte neki kellett volna nyernie, és azt hitte, a műsor a hangokról szól.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet