Az X-Faktor 2021-es, már 10. szériája jelenleg a meghallgatásokon, az ún. válogatónál tart. Itt viszont történnek botrányos esetek, csakúgy, mint a tegnapi, szombati adásban Csobot Adéllal.

Unta magát Csobot Adél

Az X-Faktor mentorai egy emberként akadtak ki a 27 éves jelentkezőre, László Tamásra, aki tiszteletlenül viselkedett Csobot Adéllal, pedig a rapper közép gyenge produkciója után is közel állt ahhoz, hogy továbbjusson a táborba, szemlézte a 24.hu. ByeAlex elmondta neki, hogy egyébként egy „hülyegyereknek” tartja, de van affinitása a műfajhoz, így igent adott, ahogyan Gáspár Laci is.

Csobot Adél viszont unta magát, a versenyzőnek pedig nem tetszett a kritikája. Először beszólt, hogy megveri Istenes Bencét, utána pedig leintette. 

A 2021-es X-Faktor meghallgatása egyre botrányosabb

A többi mentor először nevetett, aztán rendre utasították, hogy így nem viselkedhet.

“Ő egy nő. Tudod, mit jelent az? Mindenkor tisztelni kell őket” – figyelmeztette Gáspár Laci.

Na jó, fejezzük be! Szóval szerintem, aki feljön a színpadra, annak tényleg vagánynak kell lenni és nem összeszarni magadat (sic!), miközben énekelsz

– fakadt ki Puskás Peti

Mint hozzátette, “most, hogy az (sic!) Adéllal vagánykodtál, nem vele kellett volna, hanem meg kellett volna mutatni, hogy mit tudsz. Nem tudsz semmit, úgyhogy nem, kiestél.”

A tegnapi adásban egyébként nem csak a szóban forgó rapper ütötte ki a biztosítékot a mentoroknál. Mint beszámoltunk róla ebben a cikkben, Pop Csabi nevű versenyző megdobta a mikrofonjával Gáspár Lacit, valamint vízzel is le akarta önteni, végül nem jutott el a mentorig.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet