Az X-Faktor második élő show-ján a mentorok jóval szigorúbban értékelték a produkciókat, de akadtak örömteli, megható pillanatok is.

Tudni kell jól időzíteni a saját dalokat

Az előző heti adástól négy versenyző búcsúzott, így most szombaton már csak nyolc előadó lépett színpadra. Gáspár Laci 22 év feletti versenyzői, Kocsis Paulina és Mardoll, ByeAlex mentoráltjai, Alee és Mehringer Marci, Csobot Adél egyetlen megmaradt csapata, a The Harmonies és Puskás Peti mindhárom lány énekese, Tabatabai Nejad Flóra, Nagy Regina Martina és Ferenczi Kamilla.

Ez alkalommal három biztos továbbjutója volt az X-Faktornak, így még nagyobb volt a tétje, hogyan teljesítenek a versenyzők. Sorra jöttek a produkciók, ám a mentorok nem voltak makulátlanul elégedettek.

Tabatabai Nejad Flóra, aki egy Burai Krisztiánnal írt közös dallal állt a mentorok elé, kapta a legtöbb kritikát. Azt hangoztatták, nem mindegy, mikor hoz saját dalt az ember, azt érzik, ennek még nem volt itt az ideje.

Nem tudom, ki vagy valójában zeneileg

– mondta Csobot Adél.

Szinte az összes versenyzőben találtak kivetnivalót. Vagy nem találták el jól a hangokat vagy nem voltak elég energikusak a színpadon, így többen is a veszélyzónába kerültek, akiket az első élő show során nagyon szerettek.

Ferenczi Kamilla produkciójától egyöntetűen elájultak, és álló tapssal gratuláltak a mentorok. ByeAlex a legnagyobb hangnak nevezte a lányt.

Ennek örömére utolsóként foglalhatta el a székek egyikét.

Ezen a héten Puskás Petit hibáztatják az X-Faktor mentorai közül

Egyenes ágon Kocsis Paulina, Alee és Ferenczi Kamilla jutott tovább, a többiek a nézők szavazataira voltak bízva.

Az eredményhirdetés során kiderült, hogy folytathatja a versenyt a The Harmonies, akik bár nagyon tetszettek a mentoroknak, egy csere alkalmával a nézők döntése alapján át kellett adniuk a helyüket. A továbbjutók közt volt még Mardoll és Mehringer Marci is.

Puskás Peti két versenyzője, Tabatabai Nejad Flóra és Nagy Regina Martina kapta a legkevesebb szavazatot, így ők nem folytathatják tovább a versenyt. Az műsor Facebook-oldalán már kisebb viták is kerekedtek annak kapcsán, hogy a lányok tehetségéhez mérten nem volt megérdemelt ez az eredmény.

Sokan Puskást hibáztatják.

„Puskás Peti van egy érzésem, marhára nem érdekli, versenyzői tovább jutnak, vagy sem. Hogy lehet egy 14 éves lánynak ilyen dalt adni, Flórának meg hagyni, hogy saját szerzeményét énekelje, ami teljesen ismeretlen, és gyenge is?” – tette fel a kérdést kommentben egy néző.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet