Puskás-Dallos Peti idén a lányok kategóriáját kapta, amiből kiválasztani a legjobb hármat különösen nagy kihívás volt.

A mentortársak folyamatosan irigykedtek a jobbnál jobb versenyzők miatt

Amióta kiderült, Puskás-Dallos Peti fog együttdolgozni a lányokkal, a mentortársak folyamatosan hangot adnak annak, mennyire erős kategória az övé.

A mentorházban sem volt másképp, a legtöbb produkció után egyre jobban sajnálták Puskást, hogy közülük csak hármat vihet az élő show-ba.

Gáspár Laci kezetcsókolt a legjobban teljesítő lányoknak

Kovács Harmat egy Billie Eilish dalt dolgozott fel, ami Gáspár Lacinak annyira tetszett, hogy a produkció végén odament a lányhoz és kezetcsókolt neki. Ezt utána még két lánnyal, Tabatabai Flórával és Nagy Reginával csinálta meg.

Ezután következett a nehéz része, Puskásnak ki kellett választania, kiket küld haza a mentorházból. 

A 2021-es X-Faktor egyik legnehezebb döntését hozták meg a mentorok

Kovács Harmat és Tabatabai Flóra előadása után fogalmazódott meg a mentorokban az, hogy tulajdonképpen a két lány hasonló stílust és hangvilágot képvisel. 

Kapcsolódó cikk

Amikor eljött az ideje annak, hogy Puskás-Dallos Peti döntsön, a két lány sorsát Csobot Adélra, Gáspár Lacira és ByeAlexre bizta. Nem volt könnyű helyzet számukra, hiszen mindkettőjüket nagyon megkedvelték. Gáspár mérges is volt Puskásra, hogy miért nincs ez a két lány egyértelműen az élő show-s versenyzők között. 

Hosszas tanakodás után Csobot hozta meg a döntést, miszerint Tabatabai Flóra lesz Puskás harmadik versenyzője. Így összeállt a lányok csapata is.

Jövő hét szombaton az első élő show-val folytatódik az X-Faktor. 20 órától közvetítik majd. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet